Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom belém élvezett de kifolyt belőlem az összes és kimostam vízzel. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Lehetek terhes? FONTOS lécci válaszoljjatok2011. okt. 26. 16:06
12/23 anonim válasza:
IGEN, lehetsz.
De mindannyian reméljük hogy az ilyen degeneráltak nem szaporodnak majd tovább.
Szex helyett pedig inkább helyesírással foglalkozz.
13/23 anonim válasza:
Lehetsz, még jó,hogy lehetsz! Rohanj az ügyeletre és gyorsan írass fel esemény utáni tablettát. 72 órán belül még van megoldás!
múltkor az egyik ismerősöm sem védekezett megfelelően, akkor találtunk egy hasznos oldalt. szerintem neked is hasznos lenne, ha megnéznéd. fb-n keress rá a a "ne ess pánikba" oldalra. segíteni fog! :)
14/23 A kérdező kommentje:
14 vagyok - de milyen gyorsan kell intézkedni? baj ha 3 napja történt?
2011. okt. 28. 19:57
15/23 anonim válasza:
LOL ezt tényleg elbasztad... Nem, nem baj... Hogy fogják hívni a babát?
16/23 anonim válasza:
te egy gnóm vagy.ja bocs, terhes gnóm...pfff
17/23 anonim válasza:
remélem hogy a baba nem a hasadba fog nőni hanem a fejedbe agy formájában... vetesd el, ilyen felelőtlen gyökérnek ne legyen gyereke
18/23 anonim válasza:
ezért nem kéne 13-14 éves taknyosoknak csak úgy szexelni amíg azt sem tudják hogy hogy keletkezik a gyerek! szánalmas vagy, remélem anyádék kicsapnak a francba és te neveled fel a 8 általánosoddal együtt
19/23 anonim válasza:
Lehetsz!!! Én is nézegettem már a ne ess pánik oldalt facen és tényleg jó! Olvass utána és mindent megtalálsz amire szükséged van utána indulhatsz is a dokihoz feliratni! És máskor jobban vigyázzatok!
20/23 anonim válasza:
lehetsz terhes... ilyenkor jon jol az esemeny utani tabi, ha nem szedsz antibebit... ha pedig allando pasid van, akkor inkabb irass fel magadak antikoncepcios tabikat, az olcsobb es biztosabb.... nem ertem, ma mar mindenhol a szexrol beszelnek az emberek, mindenhol lehet rola hallani, olvasni, akkor miert hagytatok a veletlenre, es szerintem a baratodnak se lehet sok esze......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!