Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grapefruitmagkivonat befolyásolja a fogamzásgátló hatását?
Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy írta valaki h grapefruit is befolyásolhatja, de e-mail nem tok neki írni, mert nem elhet... Tud valaki erről valamit????2009. máj. 4. 16:21
1/5 anonim válasza:
keress rá a google-ban de sztem nem...
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem! A túl sok C vitamin befolyásolhatja, de az a túl sok azt jelenti, hogy a napi ajánlott bevitel 100x-a. Magyarul, ha meginnál 2 liter 100%-os citromlevet, na az már befolyásolná! Szóval abban a magban nem hiszem hogy annyi lenne.
3/5 anonim válasza:
irrigálsz vele vagy megiszod? ez a citrocseppes jó?
Felkeltette érdeklődésem a kérdésed:)))
4/5 A kérdező kommentje:
iszom iszom! :)
citrocseppes? nem tudom milyen van, én dm-be vettem 1400 ftért kb. a lényeg hogy keserű legyen:)
2009. máj. 7. 12:45
5/5 anonim válasza:
hát ez keserű a javábol alig birom meginni de azért iszom:)))
hallottam olyant aki irrigál vele
köszönöm hogy válaszoltál:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!