Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu nem veszi a lapot?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) 18éves vagyok és a barátommal 2éve leszünk együtt. Szeretnék áttérni a fogamzásgátló tabira, és persze ezt anyával is megszeretném osztani. De mikor rátérek, vagy megközelítem a témát, látni az arcán, azt a "nem igen tetszik az ötlet;neked olyan még nem kell" kifejezést. Ezzel nem azt akarom mondani, h ellenzi a fogamzásgátlást (mert fiatal korában ő is szedett), csak szerinte még korai..-.- Nem értem miért lenne korai.. :) Mind1.. Szerintetek, h kezdjek, v h közelítsek ehhez a témához, h anyu tényleg komolyan vegyen? Mert lehet azt gondolta, h csak felvilágosításként tapogatózom ezen a téren..Köszönöm előre a válaszokat! :)2011. okt. 21. 23:52
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Nekem is furcsán áll anya a témához, meg nem is nagyon beszélek meg vele ilyesmit. Én felirattattam, és szedem..ennyi. Senki nem tud róla:)
2/9 anonim 

válasza:

-Szereted ha mamának szólítalak?
-Neeem!! Ne öregíts!
-Akkor menjünk el a nőgyógyászomhoz hogy írjon fel fogamzásgátlót! Különben nem sokára így foglak hívni!
Ennyi, ha védekezni akarsz és bíztosra akarsz menni- nincs az az anya szerintem aki ezellen lenne , hogy felelősségteljes vagy és elővigyázatos- ezt meg kell értenie
3/9 anonim 

válasza:

Te jó ég! Nagykorú vagy! De mint látszik agyilag kislány! Azért üdv az életben! Nyisd ki minél hamarabb a szemed!
4/9 anonim 

válasza:

A nőgyógyásszal beszéld meg gyagya.
5/9 anonim 

válasza:

ne dugj. hamarabb elhasználódsz.
6/9 anonim 

válasza:

Állj anyád elé és jelentsd be terhes vagy, hogy eltartsd a gyereked otthagyod a sulit is. Várj egy pár órát amíg túl lesz a sokkon, majd mondd neki, hogy ez csak a főpróba volt. Ha az igazi előadásra nem kér jegyet akkor kell a tabi. De ahogy írták is. Nagykorú vagy. Old meg egyedül, nem kell anyuci hozzá. Gondolom csak lóvé nincs kiváltani...
7/9 anonim 

válasza:

Nagykorú vagy már, nem muszáj mindent az anyucival megosztani. Lehet, hogy azért reagál, amikor felhozod a témát, mert nem kiváncsi a te szexuális életedre és tudja, hogy jó lenne, hogy ha szednél fogamzásgátlót, de az ő pici lánya vagy és mégis félt.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!:)
Azért lennék "gyagya",mert 18éves létemre még mindig megbeszélem a dolgokat anyuval,meg azért meg kikérem a véleményét le kislányoznak egyesek? :) Komolyan nevetségesek ezek a "kritikák"..-.-
2011. okt. 24. 17:06
9/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem a 18 évtől lesz valaki nagykorú (Mert sokan ezt hangoztatták..),hanem a gondolkodásmódjától.És azért mert én nem pattogok, h "huuuh 18 vagyok azt teszek amit akarok" hanem átgondolom a dolgokat, még nem biztos h rossz a hozzáállásom valamihez! :) Csak ennyit akartam még hozzáfűzni!
2011. okt. 24. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!