Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megérintem annak a srácnak a vállát hülyülésből, aki tetszik, szerintetek veszi a lapot?
Figyelt kérdés
Egy srác, aki mellettem ül tetszik nekem, ha hozzáérek és maszírozom picit is, de csak úgy pár másodpercig hülyeségképpen, szerintetek leesik neki végre, hogy tetszik nekem? Mások már mondogatták neki, nem tudom most vagy nem hitte el, vagy tudja, de nem akar lépni felém.2011. márc. 30. 17:31
2/8 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb elmondani neki? :D
3/8 anonim válasza:
Csinálj neki heremasszázst, akkor csak veszi a lapot.
4/8 anonim válasza:
Én ezt sehogy se tudom összerakni....ha csak hülyülésből csinálod akkor miért kéne vennie a lapot? Ha akarsz tőle valamit, akkor miért csak "hülyülésből"? Nem, nekem nem áll össze a kép...ha velem egy csaj hülyül, akkor semmilyen lapot nem fogok venni, mert nem annak fogom fel. Ha akarsz valamit, akkor ne csak "hülyülj".
5/8 A kérdező kommentje:
khm, munkahelyen történne...:P
Na meg nem mondom el, mert akkor már tuti nem lenne köztünk semmi...
Fura, mert másokkal többet poénkodik, bár most az utóbbi 2 napba velem is kezdett, de van olyan lány, akit lököd meg hozzáér hülyülésből.
2011. márc. 30. 17:46
6/8 anonim válasza:
osztálytárssal nem lesz szerencsés, mert ha a végén nem ugy alakul, akkor elég kinos lehet, én is igy voltam, de nem jöttünk össze, és most bánnám is ha akkoriban lépek.
7/8 A kérdező kommentje:
Diákmunka!:D
Lehet csak beképzeltem, de nem hiszem, na szóval hallottam, hogy susmutolnak, és szeritnem rólam, vagyis szerintem tudják, de talán inkább csak gondolják, hogy bejön nekem, egy csaj tudja, de ő nem mondott nekik semmit, de alapból ciki a szitu, most nyiltan kezdjek el flörtölni vele?
2011. márc. 30. 17:50
8/8 anonim válasza:
Én konkrétan ebből jöttem rá, hogy tetszem a mostani barátnőmnek...és egy éve együtt vagyunk :):) Szóval csak hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!