Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes a barátommal töltött petting után?
oké lehetne elöbb felvilágosodni de azért ti se vagytok tulinformálodva.....
1.petting. mi is az? dugásmentes "szex"...ergo még szüz.
2.mikor volt a véres folyás? rá három négy hétre... ergo nem a szüzesség elvesztése miatt vérzett.
3.a barnás vér az nem friss sebböl jött vér.a barnás vér menzesz elött elöfordul. meg utána is. csak megjött neked ennyi. csak kicsit furán. amig nem büdös meg fura állagu addig nincs baj!
Nem tudom, h ez most poén vagy tényleg igazat írsz, de ha így van, akkor már legalább azért tájékozódj mielőtt bármit is teszel, h később ne bánd meg, h most nem tudtál semmit. Az internet segítségével sokkal könnyebb dolgod van, mint aki mondjuk már 30-on éves. Többféle szakember segítségét is kérheted, ha a szüleidre nem tudsz számítani vagy nem akarod megbeszélni velük valamiért. Szóval annyi lehetősége van a mostani srácoknak.
Ajánlom neked a JUNO c filmet. Abban szépen le van vezetve egy 16 éves naív lányzó esete. Tanulságos.
Hogy akarsz terhes lenni ha nem feküdtél le vele???? :DDD
f*sz mentes sex volt,megjött, ba*d ha egyszer nemtudod mi a fene van ilyenkor akkor meg mit pettingelsz édes lányom??? :DDD
Ő a suta?
"Lehetek terhes...?"
"Szűz vagyok"
Ezt viszont tanítják 8.-ban te agyoniskolázott őstulok... nem hittem volna hogy nőneműre ilyet mondok. Te hülye vagy.
Nem is kéne az iskolában tanítani, hogy hogyan védekezz, mert még nincs eszed, addig minek akarod használni a tested.
"Tudom, hogy csak akkor szabad lyukra játszani, ha már engedélyünk is van a pálya használatára..." Antifaces
istenbarma vagy (direkt kicsi i-vel írtam)
Válaszom: Nem lehetsz terhes, ha sperma nem került a közeledbe...
Kapj már észhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!