Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindenképpen várjam meg míg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen várjam meg míg megjön, vagy akár most is elkezdhetem szedni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Augusztus végén abbahagytam a gyógyszer szedését egy hónapos szünet miatt. Most nem jött meg időben természetesen, lassan két hete késik. Idő közben viszont új párra találtam, és jó lenne együtt lenni vele... próbáltam teákat, vörös bort a menstruáció előre hozására, de nem vált be, így nem is tudtam még elkezdeni szedni a gyógyszert sem újra. Elkezdhetem e szedni így, hogy nem jött még meg? Vagy mivel próbálkozzak még hogy megjöjjön?
2011. okt. 14. 15:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én nem arra értettem, hanem h nem szabad 1-2 hónapokat hagyni.. hanem h akkor legyen hosszabb idő, mert kicsit szedni, meg kicsit nem, az nem jó semmikeppen.. ebben egyetertunk, nem? :))
2011. okt. 16. 17:14
 22/23 anonim ***** válasza:

de mi lenne, ha megkérdeznél 1 netes orvost??

www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferenc..

2011. okt. 16. 17:32
 23/23 anonim ***** válasza:
azt meg mindenkeppen meg kell várni h megjojjon..
2011. okt. 16. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!