Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindenképpen várjam meg míg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen várjam meg míg megjön, vagy akár most is elkezdhetem szedni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Augusztus végén abbahagytam a gyógyszer szedését egy hónapos szünet miatt. Most nem jött meg időben természetesen, lassan két hete késik. Idő közben viszont új párra találtam, és jó lenne együtt lenni vele... próbáltam teákat, vörös bort a menstruáció előre hozására, de nem vált be, így nem is tudtam még elkezdeni szedni a gyógyszert sem újra. Elkezdhetem e szedni így, hogy nem jött még meg? Vagy mivel próbálkozzak még hogy megjöjjön?
2011. okt. 14. 15:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
am már bocsi, de elég buta vagy, hogy egy-két hónapokat kihagysz aztán újra kezded. ezzel eléggé felborul a ciklusod, meg zavarokat okoz.
2011. okt. 14. 18:23
 12/23 anonim ***** válasza:
ilyeneket nem szabadna csinalni!! engem ezért egyszer nagyon lehordott egy orvos!!
2011. okt. 14. 18:51
 13/23 A kérdező kommentje:
nem tudom honnan veszitek hogy nem szabad pihentetni a gyógyszer szedést... nem én vagyok a buta... és nem is ez a fő kérdésem... kicsit elkanyarodtatok a lényegtől. de azért a többségnek köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 14. 22:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Honnan veszem? Például onnan, hogy molekuláris szintig menően tanultuk a női hormonrendszer működését, meg tanultuk a fogamzásgátló tabletta hatásmechanizmusát... Plusz szakorvos is elmondta. Ez nem valami cukorka, amit egyszer szed az ember, máskor nem... Komoly következményei lehetnek a későbbiekben, ha gyakran megteszed, hogy kihagysz egy- egy hónapot, plusz így a védelem sem biztosított. Ezért is írták többen is, hogy ne is csak a következő vérzést várd meg, ha már mindenképp újra szedni akarod, hanem várj 1-2 hónapot, hogy lásd, hogy rendesen működik -e a ciklusod, és csak akkor kezdd el újra szedni, ha igen.
2011. okt. 14. 22:27
 15/23 anonim ***** válasza:
igen lehet pihentetni. de ez több éves szedés után egy fél év, orvos által javasolt. nem általad közbe iktatott hónapok...
2011. okt. 15. 10:24
 16/23 anonim ***** válasza:
onnan veszem h az orvos mondta!!
2011. okt. 15. 12:50
 17/23 anonim ***** válasza:
de ok, cseszd csak szét a hormonháztartásod..
2011. okt. 15. 12:51
 18/23 A kérdező kommentje:
imádom, hogy akármit kérdezek itt mindig csak támadás lesz a vége, és ideges leszek... (még jó hogy humoromnál vagyok általában :P)köszönöm a tanácsokat, amik nem a kérdésre vonatkoztak :D:D időközben az Aviva torna meghozta gyümölcsét:) három-négy edzés ;)
2011. okt. 15. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
en nem tamadolag mondtam, de te megkérdőjelezted azt amit nekem az ORVOS mondott.. a tablettákkal nem szabad jatszani,vagy szedjed, vagy ne..
2011. okt. 15. 22:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az én orvosom meg azt mondja, hogy igen is kell szünet a mai tabiknál is. Mst ennyi erővel te meg azt kérdőjelezed meg...
2011. okt. 15. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!