Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már olyan, h fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, h fogamzásgátló mellett késett a mensesetek?

Figyelt kérdés
Szerdán vettem be az utolsó szemet, mindig megjön szombat estére, de most még mindig semmi...nem felejtettem el bevenni egyetlen szemet sem, viszont az utóbbi időben fel voltam fázva és rengeteget stresszeltem... lehet ez az oka? mindig napra pontosan jön, most nagyon idegesít, h még mindig semmi...késhet pár napot a tabi mellett? vagy lehetek terhes?
2011. okt. 9. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Stressz (is) késleltet(het)i (ez biztos). Vegyél egy tesztet, csináld meg, úgyis negatív lesz, legalább megnyugszol, aztán pár napon bellül biztos megjön.

F/16

2011. okt. 9. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

amíg fel voltál fázva, hánytál vagy volt hasmenésed?

de egyébként tényleg inkább csinálj tesztet, mivel sajnos a fogamzásgátló rendes szedése mellett is teherbe lehet esni, bár ez elég ritka

2011. okt. 9. 12:51
 3/7 A kérdező kommentje:
nem hánytam, nem ment a hasam, még gyógyszert sem szedtem, csak grapefruitmagcseppet meg c-vitamint
2011. okt. 9. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
nem késik a menzeszed, a 7 napos szünetben kell megjönni, nem fix nap fix percében
2011. okt. 9. 13:22
 5/7 anonim válasza:
nekem anno péntekenként jött meg, aztán átcsúszott szombat délutánra, sőt volt már hogy vasárnapra... azért általában elmondható, hogy rendszeresen, ugyanazon a napon jön meg, de megeshet, hogy késik. tudom hogy nehéz ilyenkor, de ne aggódj még!
2011. okt. 9. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen a válaszokat! sajnos tesztet nem tudok venni, csak pénteken, mert most nincs rá pénzem... ha addig nem jönne meg az már tényleg gáz lenne :( 4 éve szedem, és még sosem volt semmi baj, pedig volt, h elfelejtettem egy-egy szemet, de most még erről sincs szó... de azért mégis bennem van
2011. okt. 9. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
viszont, ha nem tudsz tesztelni (400 Ft a teszt amúgy) - és nem jön meg, akkor ne kezd el az új levelet
2011. okt. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!