Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A síkosított óvszeren kívülről látszik a síkosító anyaga?
ez hülyeség amit az elözö irt.
én szexeltem még anno egyik párommal és ott volt a végén vmi fehér izé. nem az övé volt.
ugyanis az elözö nem tudom mennyire tudja de a nöknek van fehérfolyásuk.és attol hogy fel vagy izgulva attol még müködnek a dolgok és hát nálam is hoppá pont akkor ürült ki a cucc. ez van....kétlem hogy gomba lenne, attol hogy fehérfolyásod van még nem vagy gombás. az elözö is csak egy pasi lehet....
88%-os okostojásnak.
Attól még hogy te olyan igénytelen vagy, hogy fehérfolyásos nőre is rámászol, azután a gombát átadod másnak a candiddától, trichophytontól, trypanosomától lassan lerohadó farkaddal, és igazi suttyó módon mindenkit megfertőzöl, még nem ez a követendő példa.
Attól hogy tudatlan vagy mint sötét éjszaka, még nem kell egy csomó gyanútlan embert végigfertőzni.
A női váladék színtelen. SZÍNTELEN!Érted te retard?
Szégyelld magad!
KÉRDEZŐNEK:
A betadine kúpok, és kence férfinak, Klion tabletta egy hétig , 3x1, férfinak!és!nőnek, medveszőlő tea napi 2l higan fogyaszva, vagy Canesten kúp és kenőcs haszálata a Klion mellett orvos nélkül is használ, ha annyira ciki elmenni.A férfi ugyanazt szedi mint nő,kúp helyett kenőcs.
A hosszú, évekig hordozott gombafertőzésnek gyakran van nagyon komoly következménye, ezért meg kell szűntetni!
a felizgulos nedv szintelen.
de miért nevezik fehérfolyásnak ha állitod hogy átlátszo?
Nem kell utánaolvasnom, mert ha megengeded,ezt már megtettem néhány éven át, afféle szakmai ártalomból, így elég ha csak a gyakorlati tapasztalatomra hagyatkozva mondom, az izgalmi nedv szagtalan és színtelen.( Saját mintaszám, kb.20-25.)
Ha nem az, akkor a hölgy, akinek megvan a 8 elemi, vár pár napot, elmúlik-e? Mert van olyan fertőzés amit az immunrendszer lenyom.
Ha marad a zavarosság,_ vagy netán fehér lesz,_ akkor saját érdekében is átgondolja mi tolja el a hüvelyi vegyhatást lúgos irányba, próbál betadine kúpot, tejsavas mosakodógélt, és ha nem változik akkor orvoshoz megy. MERT GOMBÁS!!! MERT FERTŐZ!!!
Na ennyi, tovább nem tanítalak, mert az a biosztanárod dolga lett volna.
de egy értetlen vagy. külön kiemeltem, IGEN a felizgulós nedv SZINTELEN.
DE!!! emellett van a nöknek fehérfolyásuk és csak annyit mondtam hogy mikor kihuzta biztos pont ürült az IS.
mit nem lehet ezen megérteni?de mindegy biztos én vagyok a hülye...többet nem vitázok, értelmetlen.
a kérdezö meg itt röhög rajtunk:)
Nem ezt írtad, vagy csak félreérthető volt, mert azt a tényt , hogy fehér váladék egészséges hüvelyből nem jöhet, nem lehetett kivenni a válaszodból, vagy csak én nem vettem ki, ez esetben sorry.
A kérdésfeltevő meg csak addig fog röhögni a komolyra fordult vitán, amíg el nem kezd viszketni, meg pisilés után égni a farka. Na onnantól nem lesz vicces, mert ezektől a cuccoktól az óvszer gyakran nem véd meg , mert a penis tövétől, kézről stb. is azonnal beterjedhet a húgycsőbe.
És ha csak ketten emiatt a topic miatt elmennek orvoshoz, javítanak a személyi higiéniájukon,vagy meggondolják kivel, mikor, már azért is megérte összeveszni. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!