Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A síkosított óvszeren kívülről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A síkosított óvszeren kívülről látszik a síkosító anyaga?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 15:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

ez hülyeség amit az elözö irt.

én szexeltem még anno egyik párommal és ott volt a végén vmi fehér izé. nem az övé volt.

ugyanis az elözö nem tudom mennyire tudja de a nöknek van fehérfolyásuk.és attol hogy fel vagy izgulva attol még müködnek a dolgok és hát nálam is hoppá pont akkor ürült ki a cucc. ez van....kétlem hogy gomba lenne, attol hogy fehérfolyásod van még nem vagy gombás. az elözö is csak egy pasi lehet....

2011. okt. 4. 18:58
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
bőr meg nemigondozó. uristen jo hogy nem már teljes kivizsgálás. ha tegyük fel esetleg mégis gomba lenne egy nödoki és egy hüvelykup böven elég....
2011. okt. 4. 19:00
 13/20 anonim válasza:
Nem! Partnered váladéka, nem biztos, hogy nagy a baj! Vegyetek: Genia92 - hüvelykúpot, sex, strand, uszoda után tuti ez a kup, vény nélkül kapható, 10 db-os, de elég 3 napig használni, de ha nincs baj, sex után is jó néha megelőzésre! Tuti tea: cickafarkfű!!!!!!! (felfázásra is)
2011. okt. 4. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:

88%-os okostojásnak.

Attól még hogy te olyan igénytelen vagy, hogy fehérfolyásos nőre is rámászol, azután a gombát átadod másnak a candiddától, trichophytontól, trypanosomától lassan lerohadó farkaddal, és igazi suttyó módon mindenkit megfertőzöl, még nem ez a követendő példa.

Attól hogy tudatlan vagy mint sötét éjszaka, még nem kell egy csomó gyanútlan embert végigfertőzni.

A női váladék színtelen. SZÍNTELEN!Érted te retard?

Szégyelld magad!

KÉRDEZŐNEK:

A betadine kúpok, és kence férfinak, Klion tabletta egy hétig , 3x1, férfinak!és!nőnek, medveszőlő tea napi 2l higan fogyaszva, vagy Canesten kúp és kenőcs haszálata a Klion mellett orvos nélkül is használ, ha annyira ciki elmenni.A férfi ugyanazt szedi mint nő,kúp helyett kenőcs.

A hosszú, évekig hordozott gombafertőzésnek gyakran van nagyon komoly következménye, ezért meg kell szűntetni!

2011. okt. 5. 01:13
 15/20 anonim ***** válasza:

a felizgulos nedv szintelen.

de miért nevezik fehérfolyásnak ha állitod hogy átlátszo?

2011. okt. 5. 07:35
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
de ha annyira nagyokos vagyok akkor ott az imádott google és keress rá! biztos találsz a fehér folyásrol dolgokat. nem mindne nönél egyforma. van akinek szinte nem is látod van akinek több. két menzesz között több szokott ürülni, ez a hüvely védekezö rendszere és amig nem büdös és viszketös addig nincs baj. vili?érdekes, volt már pár pasim nekem évek ota van fehérfolyásom mint minden normális nönek és érdekes modon egyszer nem fertöztem meg senkit. mielött hülyeséget beszélsz olvass utána hogy müködik a nő....
2011. okt. 5. 07:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem kell utánaolvasnom, mert ha megengeded,ezt már megtettem néhány éven át, afféle szakmai ártalomból, így elég ha csak a gyakorlati tapasztalatomra hagyatkozva mondom, az izgalmi nedv szagtalan és színtelen.( Saját mintaszám, kb.20-25.)

Ha nem az, akkor a hölgy, akinek megvan a 8 elemi, vár pár napot, elmúlik-e? Mert van olyan fertőzés amit az immunrendszer lenyom.

Ha marad a zavarosság,_ vagy netán fehér lesz,_ akkor saját érdekében is átgondolja mi tolja el a hüvelyi vegyhatást lúgos irányba, próbál betadine kúpot, tejsavas mosakodógélt, és ha nem változik akkor orvoshoz megy. MERT GOMBÁS!!! MERT FERTŐZ!!!

Na ennyi, tovább nem tanítalak, mert az a biosztanárod dolga lett volna.

2011. okt. 5. 10:36
 18/20 reno010 válasza:
2011. okt. 5. 11:37
 19/20 anonim ***** válasza:

de egy értetlen vagy. külön kiemeltem, IGEN a felizgulós nedv SZINTELEN.

DE!!! emellett van a nöknek fehérfolyásuk és csak annyit mondtam hogy mikor kihuzta biztos pont ürült az IS.

mit nem lehet ezen megérteni?de mindegy biztos én vagyok a hülye...többet nem vitázok, értelmetlen.

a kérdezö meg itt röhög rajtunk:)

2011. okt. 5. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem ezt írtad, vagy csak félreérthető volt, mert azt a tényt , hogy fehér váladék egészséges hüvelyből nem jöhet, nem lehetett kivenni a válaszodból, vagy csak én nem vettem ki, ez esetben sorry.

A kérdésfeltevő meg csak addig fog röhögni a komolyra fordult vitán, amíg el nem kezd viszketni, meg pisilés után égni a farka. Na onnantól nem lesz vicces, mert ezektől a cuccoktól az óvszer gyakran nem véd meg , mert a penis tövétől, kézről stb. is azonnal beterjedhet a húgycsőbe.

És ha csak ketten emiatt a topic miatt elmennek orvoshoz, javítanak a személyi higiéniájukon,vagy meggondolják kivel, mikor, már azért is megérte összeveszni. Szia.

2011. okt. 6. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!