Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A síkosított óvszeren kívülről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A síkosított óvszeren kívülről látszik a síkosító anyaga?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 15:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
ez most nem krva mindegy?
2011. szept. 30. 15:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok :D
2011. szept. 30. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
NEM
2011. szept. 30. 15:21
 4/20 A kérdező kommentje:
Durex Extra safe-re gondolok, amin elvileg több van...
2011. szept. 30. 15:24
 5/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg igen
2011. szept. 30. 15:26
 6/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert ilyennel szexeltem, és amikor kíhúztam, akkor ilyen fehér, nyálkás vmi volt, Az lehetett sztem, csak kíváncsi vagyok
2011. szept. 30. 15:29
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Az a barátnőd nedve volt.
2011. szept. 30. 20:06
 8/20 anonim ***** válasza:
31%
Már megint idióta 14 évesek élnek szexuális életet... Legalább annyi eszetek van, hogy használtok gumit...
2011. okt. 2. 12:39
 9/20 anonim válasza:
100%
Látjátok itt a baj! Kérdezz a nyomorult tízen akárhány éves, és olyan udvariatlan válaszokat kap, nagyeszű kívűlállóktól, hogy elmegy a kedve az egésztől, és többé nem kérdezz, hanem ostobán cselekszik. Szegény ha máshol nem hát itt kapjon normális felvilágosítást. Kívülről nem látszik, mert színtelen, csak tappintás útján érzékeled, amit rajta láttál bármi lehet, nem biztos, hogy a partnered egészséges váladéka. Fontoss az Óvszer használata, ha síkos, he nem, ezt ne feledd!!!!!!
2011. okt. 4. 07:47
 10/20 anonim ***** válasza:

BIZONY: a női váladék színtelen!!!!!, a gumi felszínén pedig egy vékony türözően színtelen réteg van

Fehér nem lehet semmi, mindkettőtöknek egy gomba elleni kúra javallt, nem ciki, orvoshoz nyugiban, ő majd felírja mi kell-

Együtt keressétek fel a ter. ill. bőr és nemibtg. gondozót.

Az emberek 30 %-a ilyen tünetes, de túl hülye kezeltetni magát.

A férfit is kezelni kel!!!

2011. okt. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!