Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a hülyeséget hogy óvszert csak 18 felett lehet árusítani?
Győrbe a Sparba nem adtak gumit mert hogy csak 18 felett lehet vásárolni.
Barom egy ember volt aki bevezette. Megkérdezném tőle hogy lesz-e a gyerekem keresztapja! aszem csak nézne. am 17 F vok
a törvény úgy szól, hogy szexuális segédeszközöket nem lehet árusítani 18 év alattiak részére KIVÉVE FOGAMZÁSGÁTLÓ ESZKÖZ - tehát óvszert is szabad! csak a bénák nem tudnak olvasni, és a törvénynek csak egy részét alkalmazzák
meg is keresem...
itt van:
Fogyasztóvédelmi törvény 1997. évi CLV. törvény:
2.§ v) szexuális termék: olyan birtokba vehető forgalomképes dolog, amelynek elsődleges célja a szexuális ingerkeltés, különösen amely nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából ábrázol, ideértve a - rendeltetése szerint - szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is, a (->!!!!!!!)fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz kivételével (<-!!!!!!!!!),
16/A § (2) Tilos tizennyolcadik életévét be nem töltött személy részére szexuális terméket értékesíteni, illetve kiszolgálni.
Igen, 14 éves kortól szabad:)
De hülyeségnek tartom, ha van ilyen törvény... A fiatalok nem fognak lemondani a szexről, csak mert nem lehet vásárolni...:) Csak épp több lesz a nem kívánt terhesség...
De ebben is megtaláltam a jót... Én veszek magamnak 15-20 csomit, azt eladom a fiatalabbaknak darabonként +100 forintért... Egy idő után elég szép kis összeget szedhetek össze:D
Ennyi erővel fel is lehetne adni egy újsághirdetést, hogy alig használt Rako Long Love gumi óvszer eladó:D:D:D
23/F
Áhh tényleg inkább legyen terhes a csaj?!Én 1. is azzal érvelnél,hogy sehol sincs kiírva,hogy nem lehet eladni(mint pl ciginél)és a gumira sincs ráírva.
Ha pedig én lennék az eladó elkérném a személyit és hiába látnám,hogy még nem 18 mosolyognék,megköszönném mintha elmúlt volna 18 és átadnám a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!