Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit is takar ez? : "elvetni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hidasi Bálint kérdése:

Mit is takar ez? : "elvetni a gyereket"

Figyelt kérdés
Sziasztok. érdekelne hogy az hogy " elvetni a gyereket" (sikeres fogamzás után ) ez mit jelent pontosan? hogyna történik egy ilyen? azt tudom hogy 12 hét áll a lehetőségre az aktus után ezen kívül?
2011. szept. 13. 21:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezt nézni is rossz.
2011. szept. 13. 21:43
 12/24 anonim ***** válasza:
45%
Hat meg milyen jo lehet ott fekudni, mondjuk mert megbiztal a pasidban, hogy idoben kihuza :S Na mindegy...
2011. szept. 13. 21:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Basszus, nogyogyasz sem lennek! Nagyon is megerdemlik azt a halapenzt!
2011. szept. 13. 21:57
 14/24 A kérdező kommentje:
barátnőmnek 8. án csütörtökön mult el a havija. szombaton 10.én lefeküdtünk 7 órakor és gumi nélkül kb 2 percig szórakoztunk hogy ki be kibe kibe.. és előváladékot nem láttunk pedig figyeltük. aztán gumiba elélveztem. ma 13. án megint együtt voltunk és a nemi szerve körül a nedvel együtt fehér túrószerű darabokat tapasztaltunk ( volt már ilyen máskor is valószinűleg peteérés.) lehet hogy teherbe esett?:S:S még azzal a nagyon kevés anyaggal is ha esetleg volt? de mikor kivettük mindig megis töröltük...és az egész tilitoli nem volt több 1.5-2 percnél.
2011. szept. 13. 22:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Ne csinálj ilyet többet. Sajnos meg van rá az esély, de én azt mondom, hogy most nem. 2 hét múlva vegyen tesztet, az kimutatja mi a helyzet.
2011. szept. 13. 22:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"barátnőmnek 8. án csütörtökön mult el a havija. szombaton 10.én lefeküdtünk 7 órakor és gumi nélkül kb 2 percig szórakoztunk hogy ki be kibe kibe.. " JÓ SZÓRAKOZÁS, DE VÉGÜL IS A BABAKOCSI TOLOGATÁS IS AZ

"és előváladékot nem láttunk pedig figyeltük." SZAR LEHET NEKED, HA TÖK SZÁRAZ MAKKAL KEFÉLSZ MINDIG VAGY HA VAKOK VAGYTOK

"aztán gumiba elélveztem. ma 13. án megint együtt voltunk és a nemi szerve körül a nedvel együtt fehér túrószerű darabokat tapasztaltunk ( volt már ilyen máskor is valószinűleg peteérés.)" ÉN INKÁBB GOMBÁS FERTŐZÉSRE TIPPELNÉK, AMIT NYILVÁN MINDKETTEN ELKAPTATOK ÉS ILLENE KEZELTETNI A BŐR- ÉS NEMIBETEG GONDOZÓBAN VAGY A CSAJ MEHET A NŐGYÓGYÁSZÁHOZ IS

" lehet hogy teherbe esett?:S:S még azzal a nagyon kevés anyaggal is ha esetleg volt?" JELEN BIOLÓGIAI ISMERETEIM SZERINT EGY GYEREK ÖSSZEHOZÁSÁHOZ EGY DARAB ÉRETT PETESEJTRE ÉS EGY DARAB SPERMÁRA VAN SZÜKSÉG (A TÖBBI PÁR MILLIÓ SPERMA CSAK A VERSENY MIATT VAN)

"de mikor kivettük mindig megis töröltük" ÉS? GONDOLOM AZ ONDÓVEZETÉKET BELÜLRŐL NEM TÖRÖLGETTED...

"és az egész tilitoli nem volt több 1.5-2 percnél." ÉN SPECIEL SZEXELNI SZOKTAM ILL. SZERETKEZNI...TILITOLIZNI NEM

2011. szept. 14. 07:10
 17/24 anonim válasza:
mindenkinek lehet véleménye, és el is mondhatja. De nem értem, hogy miért kell ennyire bunkó stílusban tenni. Az ember hibázhat, majd tanul belőle. De te is tanulhatnál valamit a kommunikációról és véleményközlésről, mert ez szégyen. :))
2011. szept. 14. 11:34
 18/24 anonim ***** válasza:
utolsó, a kérdezőnek már a 10-ei kefélése után is volt ilyen kérdése...;)
2011. szept. 14. 11:38
 20/24 anonim válasza:
oké, én értem. De ide azért írnak az emberek, mert kétségbe vannak esve. És ha még le is oltják őket nem lesz jobb. :) persze kell a negatív kritika is.. csak kulturált/abb/ hangnemben :P
2011. szept. 14. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!