Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is takar ez? : "elvetni a gyereket"
"barátnőmnek 8. án csütörtökön mult el a havija. szombaton 10.én lefeküdtünk 7 órakor és gumi nélkül kb 2 percig szórakoztunk hogy ki be kibe kibe.. " JÓ SZÓRAKOZÁS, DE VÉGÜL IS A BABAKOCSI TOLOGATÁS IS AZ
"és előváladékot nem láttunk pedig figyeltük." SZAR LEHET NEKED, HA TÖK SZÁRAZ MAKKAL KEFÉLSZ MINDIG VAGY HA VAKOK VAGYTOK
"aztán gumiba elélveztem. ma 13. án megint együtt voltunk és a nemi szerve körül a nedvel együtt fehér túrószerű darabokat tapasztaltunk ( volt már ilyen máskor is valószinűleg peteérés.)" ÉN INKÁBB GOMBÁS FERTŐZÉSRE TIPPELNÉK, AMIT NYILVÁN MINDKETTEN ELKAPTATOK ÉS ILLENE KEZELTETNI A BŐR- ÉS NEMIBETEG GONDOZÓBAN VAGY A CSAJ MEHET A NŐGYÓGYÁSZÁHOZ IS
" lehet hogy teherbe esett?:S:S még azzal a nagyon kevés anyaggal is ha esetleg volt?" JELEN BIOLÓGIAI ISMERETEIM SZERINT EGY GYEREK ÖSSZEHOZÁSÁHOZ EGY DARAB ÉRETT PETESEJTRE ÉS EGY DARAB SPERMÁRA VAN SZÜKSÉG (A TÖBBI PÁR MILLIÓ SPERMA CSAK A VERSENY MIATT VAN)
"de mikor kivettük mindig megis töröltük" ÉS? GONDOLOM AZ ONDÓVEZETÉKET BELÜLRŐL NEM TÖRÖLGETTED...
"és az egész tilitoli nem volt több 1.5-2 percnél." ÉN SPECIEL SZEXELNI SZOKTAM ILL. SZERETKEZNI...TILITOLIZNI NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!