Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudtok bízni a fogamzásgátlókban? Volt már 'baleseted' mellette? Védekeztek mellette mással is?
Nem szedek fogamzásgátlót, csak tervezgetem, de úgy érzem, hogy mellette ugyanúgy védekeznénk gumival is, mert én nem tudnék megbízni egy gyógyszerben... Így meg akkor lehet hogy csak többet ártana (az esetleges mellékhatások). Szerintetek így is érdemes lenne szednem? (Kb. 3-5 év múlvára a babát is tervezzük, akkor meg a leállás is ott lenne.)
Ti mennyire bíztok meg a gyógyszerekben?
Igazából nem tudom mit vártam. :/ Talán megerősítést, hogy nem vagyok egyedül, aki nem tud egy gyógyszerben bízni. Vagy megtudni, hogy épp egyedül vagyok a véleményemmel. :) Tényleg nem igazán tudom... Túl bizonytalan vagyok benne.
Köszi a válaszokat amúgy Mindenkinek. (Ment a zöld kéz is kivétel nélkül mindenkinek :) )
Azért a nőgyógyászati vizsgálatot ne pocskondiázzuk, mert van értelme. Ha az ujjával vizsgál akkor a szerveid elhelyezkedését nézi h minden a helyén van e. Vagy van e vhol duzzanat. A vérvételnek ugyan így van értelme, mert ebből nézik h mennyire vagy trombózis gyanús. A többi rákszűrésről meg kenetvételről remélem nem kell magyarázni h miért hasznos.
Nem kioktatásnak írtam, de mivel az édesanyám méhnyakrákban halt meg kései észrevétel miatt, ezért nem szeretem mikor valaki feleslegesnek titulálja a vizsgálatokat.
,,Ha valaki havonta 20szor szexel, ami szerintem elég sok, (mert azért a női gondok, fejfájás, túlságos fáradtság miatt úgyis kiesik pár nap), és ha 10db-osat vesz, akkor legrosszabb esetben is 2000Ft."
Ha valaki havonta 20x szexel, az nem 10 darab gumi hanem 20. Egy normális 10 darabos óvszer 3600 Ft körül van. Tehát ha vki 20x szexel havonta az havi 7200. És akkor ebbe nem számoltuk bele h mondjuk vki lenyom egymás után 3 menetet, mert éppen olyanjuk van, vagy elcsúszik, mert nem jól teszik fel a nagy izgalomba. Mert ugye akkor új kell rögtön.
20szex havonta=7200
annyi szex amennyi adódik 3 hónapra=5200(legalább is az én fogamzásgátlóm ennyi, de van persze 7-8ezerért is de ez még mindig 3 hónapra van és nem 1 hónapra).
Szóval most meik is az olcsóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!