Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A dokim nem vizsgált meg. Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dokim nem vizsgált meg. Mi baj lehet belőle? Túlzottan aggódom?

Figyelt kérdés

A magándokim anélkül írt fel fog.gátló tablettát(először nekem), hogy megvizsgálta volna milyen erősségű kell nekem.

Azt mondta nem szükséges. rám nézett és azt mondta hogy maga olyan 60kg, nem rendelkezik erős szörzettel, nem testes tehát egy alacsony hormontartalmú készítményt írt fel amit a hozzám hasonló lányoknak szokott. Már egy hónapja szedem a készítményt.Semmi mellékhatása nem volt. Rendeltetésszerűen szedem. De felmerült bennem mi van ha erősebb hormontartalmú kellene nekem. Vagy az alacsony is véd mindenképp?

A párommal még csak úgy merek együtt lenni hogy ő is védekezik óvszerrel és közben én is szedem a tabit.Vagy ez már túlzás?

L/19

2011. szept. 1. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

Azt, hogy milyen hormontartalmú fogamzásgátló kell neked, azt pontosan úgy tudja megállapítani, ahogya tette.

Akármennyire is hihetetlen, NEM végeznek előtte semmilyen hormonvizsgálatot, mert nem kell.

De ennek ellenére a vérvizsgálat tényleg nem ártott volna. Meg mondju alaposan kifaggatni a ciklusodról.

A tabletta pedig védeni fog így is.

2011. szept. 1. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
végeznek előtte, legalabbis kellene.. nem hormonvizsgálat, de ne mondja már senki, h ránézésre szokták megallapitani az ilyen nehéz bogyoknak a használatát..
2011. szept. 1. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Vérvizsgálaton csak májfunkviót néznek. Nem derül ki belőle semmilyen hormonszint. Ha vkinek gondja van, az látszik az alkatán.
2011. szept. 1. 16:08
 14/15 anonim válasza:
de gondolom a vérvizsgálat alapján állapítják meg hogy a szervezete elbír e egy magas hormontartalmú tablettát. Sztem fölösleges, az alacsony is bevált eddig a legtöbb nőnek, nekem is
2011. szept. 1. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Én túlsúlyos vagyok, de nekem is alacsony hormontartalmú szóval ne aggódj emiatt. Ha a tabletta nem működik annak mindenképp lett volna mellékhatása. Ha megjött és mellékhatás se volt akkor működik a tabi.

Az h nem csinált vizsgálatot alap hiba volt, ha most először jártál nála. Nem a védettség kérdéses ha nincs vizsgálat, hanem az h milyen hatása lesz rád a jövőben.

2011. szept. 2. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!