Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszútávon csak megszakításos módszerrel védekeztek, nem lett terhesség a vége? Mennyire lehet megbízni ebben a módszerben?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 10:46
31/37 Horváthné Imelyi B. válasza:
Bocsánat az ellentmondásért, de azért szeretkezünk megszakításos módszerrel, mert én szeretnék gyereket, de a férjem nem, és ő bízik magába. Én meg reménykedem, hogy nem elég ügyes.
32/37 tomy74 válasza:
Mi már lassan 5. éve ennél döntöttünk és jelen estben nem szeretnénk gyereket megy a dolog Müködik.. Ha gyereket szeretnénk tuti összejönne ..
33/37 kollar1000 válasza:
Nos lehet hogy tényleg igazatok van,és rulett az egész.de az tény hogy 20évesen szültem a lányom,.24évesen a fiam,.Ma 36éves vagyok,.csak igy védekezem és SOHA nem volt megszakított terhességem.Lehet hogy szerencsém van ennyi éven keresztül? Nem aszt mondom hogy akkor csináljátok amikor,meg....n,de utána 2-3 napig,illetve előtte,.szinte 100.Hogy nem lesz terhesség,.pert NINCS pete érés,.
34/37 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani a kérdezőnek, hogy ha nem akar gyereket, akkor mindegy egyes hónapban meg fogja ütni a guta, amikor egy kicsit is késik a havi. Szerintem ennyit nem ér az egész, hosszú távon eléggé kimerítő tud lenni.
35/37 anonim válasza:
Egyetlen esetben megbízható: ha gyereket akartok. :) Bár a hideg biológiai tényeknél többet nyom a latba a 'végzet', vagyis hogy egy gyerek meg akar születni vagy sem. Én több pasimmal is így védekeztem, és a jelenlegivel is úgy egy évig. Soha nem lettem terhes - mostanáig. De pont akkorra jutottunk el oda, hogy végülis nem lenne baj. A 'gyerek' megérezte, hogy kinél és mikor kell jönnie. :)
36/37 anonim válasza:
Ugyan ezer éves kérdés, de a férjemmel 10 éve megszakításos módszerrel csináljuk csak. És csak akkor estem kétszer teherbe, amikor úgy döntöttünk, hogy akkor most belevágunk. Ha a férfi tapasztalt, van önkontrollja, oda tud figyelni, akkor simán abba tudja hagyni idôben, ez csak azon múlik. Szerintem, elég ritka, hogy valaki az elôváladéktól teherbe essen és javarészt attól esik teherbe az illetô, mert a férfi nem vette ki idôben, csak akarta, vagy úgy érezte, hogy idôben kiszállt, ehhez nagy önkontroll kell. Ismerek néhány embert, akik hasonlóképp vannak ezzel, hogy csak akkor jött össze, ha akarták, máskor meg egyszerûen odafigyelt.
37/37 anonim válasza:
1,5 évig így csináltuk, nem lettem terhes. Amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, akkor meg elsőre összejött. Szóval nem meddő az, aki nem lesz terhes megszakításos védekezés mellett. Régen nem volt óvszer, nem volt tabletta, csak ez volt. Persze nem minden férfi tud, akar vigyázni. És igen, az előváladék is tartalmaz spermiumot. De azt is tudni kell, hogy egy nő havonta átlag 3 napig fogamzóképes. Számold ki nagyjából mikor, akkor húzzatok óvszert, egyébként meg valószínűleg nem leszel terhes. Persze ezt inkább csak akkor alkalmazzátok, ha nem dől össze a világ, ha mégis becsúszik. Amúgy mi most 40 év felett megint így csináljuk, eleve ennyi idősen már nehéz teherbe esni, szóval én nem félek. Persze ha becsúszik, akkor meg megtartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!