Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akik hosszútávon csak megszakí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hosszútávon csak megszakításos módszerrel védekeztek, nem lett terhesség a vége? Mennyire lehet megbízni ebben a módszerben?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 10:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
42%
"Kedves" 10:59-es! Az óvszert nem akkor húztuk fel, amikor "csöpögött a f.sz", hanem mikor az aktus kezdődött. A megszakítottra mondtam, hogy van előváladék. Ha már az értőolvasás messze áll tőled, legalább bunkó ne légy!
2011. szept. 1. 11:25
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én ezt. Miért jobb a barátodnak, hogy nem élvezi az együttlétet, helyette azt a pillanatot figyeli, hogy mikor rántsa ki? Ennél azért kényelmesebb az óvszer. Te pedig ne engedd óvszer nélkül magadba, itt a te bőrödre megy a játék.
2011. szept. 1. 11:28
 13/37 A kérdező kommentje:

Voltam már több orvosnál is, azért írtam, hogy én nem igazán tudok védekezni.

Már többször beszélgettünk erről a párommal, de sajnos ő nagyon nem szereti az óvszert (nagyon ritkán, 10 ha egyszer, hajlandó így szeretkezni), és hogy ő megbízik magában annyira, hogy ne ejtsen teherbe.

2011. szept. 1. 11:33
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, ha nekem ilyen párom lenne.. pfffff, szánalom. Már ne is haragudj. Mi az hogy megbízik magában?? Előváladékot ő nem érezheti, és már abból is lehet baj. A legtöbb pasi ezzel ámítja a nőket, hogy majd ő vigyázik, meg kiveszi... Lóf*szt.

De ha neked mind1, akkor csináld így.

Én b iztosan nem kockáztatnék a helyedben.

Meg attól, hogy vkinek évekig sikeres a módszer, nem azt jelenti, hogy te pár alkalom után nem lehetsz terhes. Sztem elég rossz az arány, 100 nőből 37.. És ha te is egyike leszel, akkor mi lesz? Szerencsétlen, nem akart gyerek... Hiányzik ez neked?

Ha mégis ezt váalsztod, akkor legalább kombináld más módszerekkel, ami neked megengedett (hőmérőzés, naptármódszer, esetleg pharmatex stb..)

Hát, sok sikert.. :|

2011. szept. 1. 11:38
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"nem igazán tudok védekezni."

már bocs, de ez csak a kifogások keresése.

ez tipikusan olyan, mint mikor vki elveteti a gyereket, és megkérdezed tőle, hogy miért nem védekezett. erre közli, hogy ő nem tehet róla, mert tabit nem szedhet, a gumit meg nem szereti. mintha nem lenne más védekezési módszer.

pl. a spermiciddel mégis mi a probléma?

vagy a pesszáriummal?

persze, az nagyon jó, hogy a párod magában bízik. csak az a baj, hogy te nem mész vele szarra sem. nem ő fog teherbe esni, hanem te. nem neki kell abortuszra menni, hanem neked. kíváncsi lennék mit mondana akkor, ha hiba csúszna a számításába.

a párod csak gusztustalan módon önző.

mint mondtam keressetek más megoldást, vagy ha nincs, akkor nincs szex. egy idő után hidd el, bele menne gumival is.

h meg hagyod a megszakításost, akkor az a te problémád. csak ne csodálkozz, ha nem jön be.

És ne fogd arra, hogy "nem a te hibád, mert te akartál védekezni, csak nem jött össze".

2011. szept. 1. 11:40
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi az,hogy nem hajlandó felhúzni az óvszert?! Hát te meg ne legyél hajlandó szexelni vele...

Egyébként meg GyK aranyszabály hetes pont:

7. "Megszakítással védekeztünk,lehetek terhes?"

A megszakítás még mindig NEM védekezés! Abban a korban élünk,hogy van lehetőség védekezésre,ilyen például az óvszer vagy a fogamzásgátló tabletta,illetve van még pár módszer,/Amiket most nem írok le/ de a megszakítás NEM tartozik ezek közé.Akkor sem,ha a srác "ügyes","tapasztalt" vagy "majd vigyáz". A nem az nem.

2011. szept. 1. 14:09
 17/37 anonim ***** válasza:
57%

Én 2 évig csináltam, nem lettem terhes. Nekem is mondta egy barátnőm, hogy Úr Isten, te tuti meddő vagy. De amikor akartam babát, rögtön összejött.

De az tény, hogyha nem hajlandó óvszert húzni, akkor el lehet ballagni. Én rúgtam már ki emiatt pasit, és nem bántam meg.

2011. szept. 1. 15:54
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
akkor úgy tervezzétek hogy lehet hogy lesz baba. ha nem védekeztek rendesen akkor készüljetek fel erre. én 1-2 hónapon belül teherbe estem, párom mondta hogy nem lesz baj mert figyel. hát baba lett :D
2011. szept. 1. 16:20
 19/37 anonim ***** válasza:
77%
én 1 év után estem így teherbe
2011. szept. 2. 15:44
 20/37 anonim ***** válasza:
23%

én csak akkor lettem terhes ilyentől, amikor nem az orgazmus előtt vette ki az a párom, aki meg akart engem fogni

de volt három barátom is, akikkel 2-3 évet jártam, a harmadikkal még nincs vége, mindig nagyon ügyeltek arra, hogy időben kivegyék, soha nem lettem terhes!!

tehát a férfitól függ, mennyire vigyáz rád, mert kordában tudják magukat tartani, ha akarják....

2011. szept. 4. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!