Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszútávon csak megszakításos módszerrel védekeztek, nem lett terhesség a vége? Mennyire lehet megbízni ebben a módszerben?
apukám barátnője mesélte, hogy az egyik barátjával, akivel 7évig voltak együtt 4 évig megszakításos módszerrel védekeztek. nem lett terhes. az első férjével viszont már akartak gyereket, és pár hónapon belül terhes is lett, szóval nem meddő.
de amúgy ez nagyon szerencse kérdése szerintem.
a megszakításos módszer:
a férfitól függ, hogy mennyire felelősségteljes, nem a véletlenektől!
Jézusom, a menstruáció alatt is simán lehet teherbe esni. Azért mert neked szerencséd volt, még nem kéne erre buzdítani másokat is. Agyrém.
Indítónak annyit: az ilyen fickót rúgnám ki, hogy lába nem éri a földet. Húzzon gumit, ha meg nem képes, kössön csomót a tökére.
A kérdező kommentje:
Voltam már több orvosnál is, azért írtam, hogy én nem igazán tudok védekezni.
Már többször beszélgettünk erről a párommal, de sajnos ő nagyon nem szereti az óvszert (nagyon ritkán, 10 ha egyszer, hajlandó így szeretkezni), és hogy ő megbízik magában annyira, hogy ne ejtsen teherbe.
Kivágnám, hogy a lába sem éri a földet. Szép hozzáállása van, de ha "becsúszik a baba" akkor mit fog mondani?
Jelenleg mi is így "védekezünk" a férjemmel. Már 3,5 éve, és én sem lettem terhes eddig. Szerintem rengeteg tényező meghatározza ezt:
1. Mikor van a peteérésed, normális e a ciklusod.
2. Milyen minőségű a spermája az illetőnek ( ha nagyon aktív és mozgékony, akkor 1 db is elég, ami az előváladékba megtalálható)
3. Milyen pozícióba szeretkeztek (vannak, amik elősegítik a teherbeesést)
4. Milyen a hüvelyed, és a méhed
Szóval sok mindentől függ.
A gumiról meg annyit, hogy az én férjem sem akart gumit húzni. Viszont mivel állandóan kértem, és próbáltam olyat venni, ami vékony, meg ilyen olyan, és néztem a méretet is, mert hogy különböző vastagságra készülnek, megtaláltuk a számunkra megfelelőt. Javaslom nektek is, ennek együttes "megkeresését". Ha te fontos vagy neki, és szeret, meg teszi érted. Ha nem, akkor tényleg egy önző dög, és nincs helye az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!