Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a sok tini, egyszerűen biológia órán figyelni?
Idejön a sok tini/kisgyerek és teszik fel az értelmetlen kérdést, miszerint:
"ha megfogok egy kilincset, amit előttem egy olyan ember fogott meg, aki rejszolt, attól terhes leszek?"
vagy
"ha a barátom a hasamra élvezett attól terhes leszek?"
Valaki adjon már normális választ, hogy lehet ennyire idióta a mai tinitársadalom? :S Vagy csak ennyire le*zarják a bioszt, utána meg lesnek, hogy mi a fene van?
Háháh 5ös vagyok bioszból :))
Amúgy nálunk is volt normális felvilágosítás, egy biztos én tisztába vagyok az ilyen dolgokkal :)
14/f
Remek lenne ha mindenhol lenne normális felvilágosító óra, de nálunk sem volt például. A nagyon alap dolgokat mondják csak el, amivel valószínűleg már mindenki tisztában van. Persze lehetne kérdéseket feltenni, de az élőben, osztálytársak előtt azért elég kellemetlen.
Persze ez még nem ad okot rá, hogy teljesen idióta kérdéseket tegyen fel az ember. Meg jobb esetben lehet beszélni szülővel, sőt, nőgyógyásszal, ha már az ember szexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!