Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik abbahagyták a gyógyszert, azokhoz lenne kérdésem (? )
Figyelt kérdés
Miért hagytátok abba? Mennyi ideig szedtétek? Milyen lett utána a menstruációtok, milyen hosszú, mennyiségű, mint a gyógyszer előtt, vagy több, kevesebb? Mikor jött meg először a gyógyszer abbahagyása után?2011. aug. 30. 08:37
1/13 anonim 

válasza:

Szia, annak idején azért hagytam abba, mert nem volt olyan intenzív a szexuális életem, hogy megérné kinyírni a májamat. Rendesen megjött utána köv. hónapban, azóta is minden rendben van, csak rendszertelen. A mennyiség kicsit talán több lett, mint gyógyszerrel.
2/13 anonim 

válasza:

Gyereket szerettünk volna,azért hagytam abba,évekig szedtem,azóta nem menstruáltam magamtól.A természetes ciklusomat teljesen kinyírta.
3/13 anonim 

válasza:

Barátnőm 18 évesen kezdte el szedni.
19 évesen súlyosan megbetegedett, akkor több hónapig kórházba volt, így nem szedte a gyógyszert. Sokáig nem jött meg a menzesze így elment nődokihoz. 20 éves korára kiderítették ,hogy meddő lett. :S
4/13 anonim 

válasza:

Barátnőm 3 évig szedte, aztán úgy döntött, nem bombázza a máját tovább (elsősorban amúgy is a ciklusa beállítása volt az elsődleges direktíva), így abbahagyta. Azóta rendesen, pontosan jön meg neki, ahogy kellett volna előtte is, ennyi.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, várom a további hasznos válaszokat. Döntés előtt állok és nagyon kényelmes vérzés és pontosság szempontjából a gyógyszer, de mostanában elég sok bajom van.
2011. aug. 30. 09:45
6/13 anonim 

válasza:

Nekem betegség miatt, 3 hónap után abba kellett hagynom. Ráadásul úgy hagytam abba, hogy az akkori havi adagból csak 7 szemet tudtam bevenni, szóval így kb. 10 nappal a menstruációm elmúlása után megint menstruáltam. Én is féltem, hogy felborítja az egész hormonháztartásom, és lehet csak azért nem, mert 3 hónapig szedtem a gyógyszert (+ az a 7 nap), de szerencsére ugyanúgy megjön minden hónapban. Ez eléggé egyén függő is szerintem, illetve sokat számít, hogy ki mennyi ideje szedte a gyógyszert. :)
7/13 anonim 

válasza:

8 hónapig szedtem, szakítás miatt hagytam abba, abbahagyás után kb 1 hónapot késett. Egyébként nálam nem volt semmi mellékhatása: amíg szedtem rövidebb ideig tartott a menzeszem, mikor abbahagytam kb. addig mint előtte és kevésbé voltam pattanásos amíg szedtem. És bár nem kérdezted én Lindynette-et szedtem.
20L
8/13 anonim 

válasza:

Szakítás miatt hagytam abba, bár már jóval előtte is gondolkodtam rajta, mert ha havi 1x szexeltünk, nagy szó volt, és csúnyán fogalmazva k.vára nem ért meg havi 2000-t egy d.gás... bár utána is gondolkodtam, hogy szedjem, igen, a kényelem, rendszeresség, kiszámíthatóság miatt , de nem éri meg feleslegesen terhelni a szervezetet... 1 évig szedtem, a menstruációm még nem jött meg (elvileg ma kéne), de most, hogy abbahagytam, a hüvelyflórám visít és bajok vannak odalent:(((
9/13 anonim 

válasza:

Azért hagytam abba,mert jelenleg nincs barátom.2 évig szedtem kb,hát a menstruációm normálisan megjön,úgymint a gyógyszer szedésekor.
10/13 anonim válasza:
Én most hagytam abba szal nem tom még h a köv menstruációm h lesz de ugyan olyan rendszertelenségre számítok mint a gyógyszer előtt...1 évig szedtem 12 kilót híztam és jóval kevesebb volt a menstruációm mint a gyógyszer szedése előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!