Akik abbahagyták a gyógyszert baba miatt, mennyi időt vártatok rá? És még annyi, hogy mikorra rendeződött a ciklusotok?
3hóval később mgfogant a kisfiam. előtte gumival védekeztünk. a doki szerint ezt sem kellett volna csak a saját megnyugtatásomra tettem. szerencsére mindkét gyerekem elsőre összejött. a ciklusom pedig azonnal rendben működött.
gondolom szerencsés vagyok
Mióta abbahagytam ez a 2 alkalom, hogy megjött, 31 napra pontosan. Szóval én is szerencsésnek mondhatom magam.
Mi megszakítással védekezünk, mert én sem akartam rögtön babát gyógyszer után, hogy tisztuljak.
De most kicsit megkavarodtam mert furcsa a mensim. :S
Első babával a gyogyszer abbahagyása utáni ciklusban lettem terhes,a másodikkal meg a 2. ciklusban.
Gyogyszer szedés előtt rendben volt a ciklusod?
3 hónapig másként védekeztünk, aztán azonnal megfogant a kisfiunk. Most a másodikkal vagyok terhes, vele a 10. hónapoban sikerült teherbe esnem, és kb. 3-4 hónap alatt rendeződött a menstruációm.
15 hetes kismama, 21 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!