Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek meddig vált be a megszakításos védekezés?
nekem eddig minden oke 2 eve!de kezdek aggodni h milesz ha mast beut a baba igyhat elkezdek gyogyszert szedni! :D
eddig 100%
Na jó, szeretném, ha normális válasz is kapnál... el nem tudom mondani, mennyire felidegesít a tömény tudatlanság, ami ezekből a válaszokból árad! (ne haragudjatok, nem mindegyik...) De pl. 20:09-es... ezt ugye csak viccnek szántad? Köztudott, h az előváladékban is lehetnek életképes ondósejtek, amiktől (láss csodát) teherbe lehet esni! A megszakítás nem védekezés! Az, h valakinek bejön, hatalmas mázli, vagy termékenységi probléma! És nincs olyan, h valaki hülye hozzá, vagy nem, ez még csak nem is a pasitól függ! Nem élvez belétek, wow... ügyesek vagytok mindannyian! Legjobb barátnőm így "védekezett" 2 évig, aztán hoppá! A zokogó barátnőmet támogatom haza az abortuszklinikáról! Fasza gyerekek vagytok, remélem, ha ez beüt, akkor is azok lesztek!
Megszakítással csak akkor szabad "védekezni", ha tisztában vagytok vele, h ebből baba is lehet, és be tudjátok/akarjátok vállalni!
Ui.: bocsi, ha megsértettem valakit, de ez nagyon felidegesített!
20:29, engem meg te idegesítesz fel, bocs.
Láttál már statisztikát? Azoknak a nőknek, akik a peteérésük napján szeretkeznek, 20% az esélyük, hogy lesz gyerekük! Ráadásul az előváladék nem mindenkinél tartalmaz spermát, szóval ez is bukta. Ha a fiú tényleg időben kiveszi, marad kb. 3-4% a terhességre.
Nekem 1 évig bevált, utána jött a tabletta.
20:29
Pont erről magyarázok... Akkor lehet az előváladékban sperma, ha még nem ürült ki rendesen az ondóvezetékből vagy a húgycsőből. Ez pedig akkor lehetséges, ha előtte bizonyos idővel volt ejakuláció, és esetleg hátramaradt valamennyi. Tehát ha a pár napi rendszerességgel szexel, vagy a pasi veri a farkát szex előtt, akkor tilos a megszakítás... Ez az, amit sokan képtelenek betartani, és ebből vannak a balesetek.
Nekünk 100%
Elején gumit használtunk, mindig. Most már olyan erős, stabil a kapcsolatunk ,hogy ha becsúszna egy baba ,akkor felneveljük.
Vezetek menzesz naptárat, tudom mikor vagyok termékeny, tudom mely napokon vagyok védett "természetileg". A termékeny napomat "óvatosságból" több napra jelölöm ki (kb. 5-6 nap) ekkor csak gumival megengedett a közösülés vagy alternatív módokon. (és tudom, hogy van spontán peteérés is ettől lesz lutri a dolog)
Egyéb tekintetben nem bízom a véletlenre.
hát én nem tudom, mi egyszer próbáltuk meg, gyönyörű 24 hós ikerlányaink most ébredeznek délutáni alvásukból :D
Nem hogy majd kiveszem mielőtt elmegyek volt, hanem csak az íze kedvéért :D
az orvos azt mondta, hogy mind ketten 100% egészségesek vagyunk !
Nekünk nem volt gond a babák érkezése, oly annyira, hogy 9 hétig észre sem vettem őket, csak hogy furán nő a hasam :D
Nem tudom hányan lettek volna, ha belém is élvez a párom :D:D:D
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!