Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg felcsúszott a Nuvaring hüvelygyűrűm, mit tegyek?
Figyu :) Én is azt használok, már 3hónapja. :) Semmi gáz nincsen, nekem valamikor úgy felcsúszik, hogy nem is érzem :) a méhnyakadnál tovább nem tud menni, tehát ilyen szempontból az a jó, ha nem is érzed. :) Viszont nekem pl, nagyo megnövelte a libidóm (aminek örülök, bár előtte sem volt baj :d ) égy hónapra olyan érzékeny voltam, hogy a fenemegevett minden poént , gyakorlatilag sírással zártam.:D Nekem ilyen mellékhatásai voltak. Most még 7 napig csak gumival szexeljetek. Mi mondjk már 5. napon azt hiszem csináltuk megszakítátsosan. Nekem pl 3hét és 2nap után levettem az első gyűrűmet, és pl nem jött meg egyáltalán...azt hittem terhes vagyok, csináltam tesztet, de negatív lett. Mondták, hogy szokott ilyen lenni. Ugyhogy visszatettem 7nap mulva ahogy kellett..a másodikat , még le sem telt a 3hét, le sem szedtem, már mensturáltam is :) Tehát ezeket azért írom le, hogy lehet neked is lesz ilyen, ne aggódj :) Ha kérdsésed van még, írj nyugodtan?
A kérdsére tömören válaszolva: gyönyörűen lecsúszik magától, néha még ellenőrizd is le, hogy megvan -e, nem esett -e ki. Bár én nem szoktam, csak a barátom nekem :D De le fog csúszni, hagyd béékén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!