Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egy fogamzásgátlótól (gracial) híztam, akkor ha váltok akkor valószínűleg attól is fogok?
Hízni nem csak a kajától lehet... Ez hülyeség.Sokaknál pont a hormonszintek ingadozása okoz gondot.
Igazából a legtöbb fogamzásgátló hízásra hajlamosít. Ez az ösztrogén komponensnek köszönhető.A kombinált fogamzásgátlók között van olyan, aminek a gesztagén komponense részben kiegyensúlyozza ezt a hatást (pl. drosiprenon - Yadine tbl.), de ennél a készítménynél is van ak,inek növekszik a súlya, sajnos.
A monokomponensű, csak gesztagént tartalmazó tablettáktól nem annyira lehet hízni, de én nem ajánlanám, csak azoknak akik 35 felett vannak kedvezőbb.
Egyébként gyógyszerész vagyok, nyugodtan kérdezz, ha szeretnél. :-)
Yadine, Volina, Yasminelle
Ezek hízlalnak legkevésbé. sőt néha még fogyás is előfordulhat. De persze nem vagyunk egyformák, mint említettem van aki ezek mellett is hízik.
(Ismét a gyógyszerész voltam)
Kérdező: nem okoz fejfájást a Gracial?
Nekem a dokim Yadine helyett javasolta, mert attól közti vérzésem volt. Azt mondta, ha nem válik be, visszatérünk a Yadine-ra, és inkább a kevés közti vérzés, a védelem marad.
Hát 3 hónap után nagyon gondolkodom, vissza a Yadine-ra, mert inkább kevés közti vérzés, mint ezek a migrének...
Neked milyen mellékhatásokat okozott a Gracial?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!