Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalnak a jelek?
Menstruációm mindig is rendszertelen volt,volt,hogy 37 napos,volt hogy 43.napos menstruációm volt ebben az évben! Fogamzásgátlót szedtem,és ez év januárjától abbahagytam,és most megint ilyen rendszertelen lett a ciklusom!Fogamzásgátló előtt volt,h 50. napos ciklusaim is voltak.
Ma a 45.napon vagyok,de már nagyon fájnak a melleim,és a hasam is,mindig érzem,h megjön,de semmi,krémes fehér folyásom van.Már teszteltem a 41.napon délután,az negativ lett,majd a 43.napon reggel is,az is negatív lett! Párommal gumióvszerrel védekeztünk!
Nem lehetséges,h most van peteérésem,és késön fog megjönni? Nagyon szeretném már elkezdeni a fogamzásgátlót,mert igy nagyon ideges vagyok.Szerintetek,ha már baba lett volna,akkor már kimutatta volna egyértelmüen a teszt?
18:51-es válaszolónak:
12 éves koromban jött meg elöször,akkor nem igazán figyelgettem,h mikor jön meg,úgy 16 évesen figyelgettem azt hiszem v késöbb,de igen rendszertelen volt,volt h 50 napos is volt igen.És 19 évesen mentem el,párkapcsolatom is akkor lett,és igy kezdtem el,mondta a doki,h beszabályozza,most meg nem volt kapcsolatom,igy abbahagytam,gondoltam nem mérgezem magam feleslegesen,meg 4 év alatt beállította rendesen a gyógyszer!üdv
18:51-es vagyok:) köszönöm szépen a kielégítő választ:) én is dettó ugyanígy vagyok azzal a különbséggel hogy 17 éves vagyok és már elvesztettem a szüzességem kb 2 hete, azóta barnás folyásom van, ma volt vmi pirosas is de olyan csekély hogy most nem tudom eldönteni hogy menjek így orvoshoz vagy ne? (mert tudtommal ha megvan akkor amúgy sem tud megvizsgálni)
Szerinted/Szerintetek? :S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!