Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalnak a jelek?
Menstruációm mindig is rendszertelen volt,volt,hogy 37 napos,volt hogy 43.napos menstruációm volt ebben az évben! Fogamzásgátlót szedtem,és ez év januárjától abbahagytam,és most megint ilyen rendszertelen lett a ciklusom!Fogamzásgátló előtt volt,h 50. napos ciklusaim is voltak.
Ma a 45.napon vagyok,de már nagyon fájnak a melleim,és a hasam is,mindig érzem,h megjön,de semmi,krémes fehér folyásom van.Már teszteltem a 41.napon délután,az negativ lett,majd a 43.napon reggel is,az is negatív lett! Párommal gumióvszerrel védekeztünk!
Nem lehetséges,h most van peteérésem,és késön fog megjönni? Nagyon szeretném már elkezdeni a fogamzásgátlót,mert igy nagyon ideges vagyok.Szerintetek,ha már baba lett volna,akkor már kimutatta volna egyértelmüen a teszt?
Szia kérdező! ne haragudj, választ nemtudok adni, viszont megkérdezhetem hogy hány éves vagy? mióta rendszertelen és mi okból?
17 éves vagyok, lassan készülök dokihoz, mert 13 éves korom óta rendszertelen a mensim és eléggé idegesít, és nemtudom mitől, nagyon félek :S
kérdező, a jelek arra utalnak, hogy hülye vagy...a rendszertelen menzesz kezelést igényel...keress egy olyan orvost, aki kezel és megtalálja a probléma okát
17 éves kérdező, hány naposak a ciklusaid?
abbahyagytad a fog-gátlót, ezért is lehet h rendszertelen a mensid, meg hát am is az volt...MINDIG, tabi közben meg ugye nem menstruálsz csak megvonásos vérzésed van
tehát: rendszeretel a mensid, amit nem tudhatunk h miért, de ha tabit szedsz akk majd beáll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!