Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tegnap együtt voltam a barátommal, de a gumi véletlenül bennem maradt
A 72 oras tabinak annal magasabb a hatasfoka, minel hamarabb veszed be. Nem tudnatok meg hamarabb tabiert menni?
Szoritok h ne legyen gond:) de tabit mindenkepp vegyel
nem sajnos..úgyis egy rokon dolgozik a helyi patikában..így csak hnap délután tudnám kiváltani:S
Mindig nagyon figyeltünk és óvszerrel védekeztünk.Már mielőtt összemenne teljesen a pénisze,már azelőtt kiveszi.Most is így tett,de lecsúszott.Nyomban összecsíptem a végét(mert a gumi szája kilógott belőlem)és kivettem a hüvelyemből.Az óveszre végén volt is sprerma meg az egész már össze volt ragadva.De mégis félek:S
Pedig tudom,hogy a menstruáció után kisebb az egsélye bár nem lehetetlen..
/gratulálok h keresztapa leszel:)/
Egyáltalán nem szeretnék kisbabát,mert fiatal vagyok hozzá,vmint nem szeretnék rendszert csinálni a 72 órás tabiból..Csak még nem voltam ilyen helyzetbe és tudom,hogy ilyenkor kisebb az esélye a teherbeesésnek.Hiszen a barátom a gumiba ment el,csak félek,hogy netalán kifolyt vmennyi..
Mert szívemszerint nem vennék gyógyszert,mert úgy gondolom én is,hogy kicsi az esély a menstruációm miatt,meg a sperma a gumiban volt.De legkésőbb hnap kellene még gyógyszit bevennem,hogy tutira ne legyen baj.
Nem tudom,hogy mit tegyek..
Mondjuk az aktus után kellett volna a kórházba menned és felíratni...Mire vársz? Tapsra?
Nagyon is lehetsz terhes a ciklus bármelyik napján...Az csak mese, hogy a mensi megvéd a terhességtől. A mensi alatti szex nem védekezési módszer... Te döntésed: gyógyszer, abortusz vagy halál para leszel addig, míg meg nem jön, ha megjön egyáltalán...
Ezt sem árt tudni:
"Az esemény utáni tabletta csak akkor hatásos, ha a védekezés nélküli szex után 72 órán belül beveszik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy a tabletta a nemkívánt terhességek 95%-át megakadályozza, ha a védekezés nélküli szexet követően 24 órán belül beveszik, 85%-os lehet az eredmény ha ez az idő 25-48 óra, és 58%-os ha 49-72 óra"
Ha nem akarsz rendszert csinálni a 72 órásból, akkor bizony jobban jársz, ha tabit íratsz! Sokkal megbízhatóbb, mint a gumi. Bár ha 15-16 éves vagy, akkor még gyerek vagy hozzá...Mondjuk szerintem a szexhez is...
rendben köszönöm...Azért nem rohantam egyből dokihoz,mert a mensim után vagyok,vmit nem belém élvezett el,hanem a gumiba.Természetesen nem akarok rendszer csinálni belőle,ugyanis rendesen védekezünk.
Legkésőbb hnap tudok hozzájutni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!