Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabisok! Tapasztaltatok szemromlást mióta szeditek a bogyót?
Elgondolkodtam azon amit írsz. én is pont Milligestet szedek, és nekem is nagyon sokat romlott a szemem az utóbbi egy évben. eddig annak a számlájára írtam, hogy amióta egyetemista vagyok (4. éve) nagyon sokat erőltetem a szemem. idén vettem észre, hogy egyre többet hunyorgok, ha távolról kell vmit olvasnom (nem is nagyon ülök emiatt már hátra az előadókban).
szemmel kapcsolatos fogigátló mellékhatás alapvetően a szemszárazság kontaktlencséseknél, amit már vki írt fentebb. nem tudom, van e összefüggés a látásromlás és eközött....
Hát nem tom, ti hol olvastatok látásromlást milligestnél vagy bármi más gyógyszernél... A látásromlás nem egyenlő a kontaktlencse viselési panaszokkal... Nehogy már "megvakuljon" az ember a fog.gátlótól...Gondolkozzatok már! A sok számítógépezés, olvasás, tanulás okoz látásromlást, nem pedig a bogyó.
"A következő mellékhatások fordulhatnak elő fogamzásgátló készítményeket szedőknél: hányinger, hányás, fejfájás, mellfeszülés, testsúly- és libido változás, lehangoltság, chloasma, vérzészavar, kontaktlencse viselési panaszok."
na akkor bemásolom:
A gyógyszer szedését azonnal abba kell hagyni, és orvoshoz fordulni az alábbi esetekben:
- trombózisra utaló jelek észlelésekor (mellkasi fájdalom, mely sugározhat a bal karba, szokatlanul erős lábfájás, gyengeség vagy zsibbadás a test bármely részén, légszomj, szokatlan köhögés, különösen, ha a köpet vért tartalmaz, szédülés vagy ájulás, látás-, hallás-, beszédzavar, érzéskiesés, először fellépő vagy rosszabbodó migrén, szokatlanul erős, visszatérő vagy állandó fejfájás);
tudom, hogy nem nagyon a látászavarón a hangsúly, csak zárójelben és a trombózisnál, mégis elgondolkodtam... így már lehet okom szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!