Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó megoldás ha kiveszem még mielőtt elmennék?
Tapasztalat a tankönyvek ellen.
Miért kell a tankönyvvel jönni, nem értem, óvatosságra intenek, ennyi. Mintha azt mondanák, vegyél bérletet vagy lyukassz, mert bármikor jöhet az ellenőr. De tényleg jobb biztosra menni, inkább védekezzen mindenki, mint egy nem kívánt terhesség, pláne nagyon fiatalon.
Mi 3 évig így csináltuk. Már 25 évesek voltunk. Nem lettem terhes. Úgy voltunk vele, ha jönni akar a baba, jöjjön. De azért annyira nem akartuk, ezért mindig kívül ment el a párom. Én is azt feltételeztem, hogy talán meddő vagyok, vagy mi? Mert hogy 3 év alatt azért teherbe eshettem volna, ha már annyira óva intettek mindenhol. Egyszer átadtuk magunkat az élvezetnek, rögtön megfogant a babánk. :)
Hát ebből is le lehet vonni a következtetéseket. :)
Inkább védekezni, mert ez tényleg nem 100%. Kockáztatni meg merész dolog.
A kérdezőnek üzenem h ha szereted a barátnődet és gond ha becsusszan egy baba, akkor mi értelme van kockáztatni? Van egy csomó védekezési módszer, és a megszakításos kb a legalján van a listának a megbízhatatlansága miatt.
És gratulálok a szerencséjükhöz azoknak akiknek nem jött így össze (eddig ha jól látom nyilatkozott ezen az oldalon 2 ember ami ha jóhiszeműen is nézzük nem valami megbízható ), de kíváncsi lennék h oké h itt ajánlja valaki névtelenül, egy idegennek csinálja nyugodtan, de vajon ha gyereketek lesz annak is ezt fogjátok ajánlani? Vagy egy hozzátok közel állónak? Ha a válasz igen, nincs is miről beszélni, mert egyértelmű hogyan álltok hozzá az élethez.
"11 éve jó megoldásnak tűnik.De ne felejtsd el kivenni :D
Majd gondolom jönnek az okosok akik nem így csinálják és elmondják,hogy ez veszélyes,de a fogamzásgátlás sem 100% os.Okosan és nincs gáz!
Üdv!
F/26"
én a helyedben megnézetném a spermaszámom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!