Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az jó megoldás ha kiveszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó megoldás ha kiveszem még mielőtt elmennék?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 20:49
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
0%
Na ezt mondtam a sok hülye meg is jelent...Simán jó ha kiveszed mielőtt elélvezel..
2011. aug. 17. 21:06
 12/46 anonim ***** válasza:
Te 45%-os, nem okoskodnék a helyedben...
2011. aug. 17. 21:12
 13/46 anonim ***** válasza:
Én 11 éve így csinálom úgyhogy nekem ilyen kis sz@rok mint te ne is okoskodjanak.Le merem fogadni,hogy még 3 éves kapcsolatod sem volt soha.
2011. aug. 17. 21:13
 14/46 dtigenerator ***** válasza:
11 éve így csinálónak üzenném, hogy vagy b@szott nagy mázlid volt, vagy a csajod meddő/termékenységben hátrányos helyzetű. Ne a saját helyzeteddel akarjál már mindent általánosítani, azért mert te akkora hülye vagy, hogy egy kotont nem tudsz felhúzni, az nem jelenti azt, hogy mások ne eshessenek teherbe. Így csinálták fel évfolyamtársnőmet is, hogy se tabletta, se koton, aztán "majd kihúzom, nem lesz baj." egy frászt.
2011. aug. 17. 21:19
 15/46 anonim ***** válasza:
Persze egyszerű azzal elintézni,hogy én vagyok a beteg :) Tudod a megtermékenyítéshez spermiumok milliói kellenek,de lapozz fel egy általános iskolás biológia tankönyvet.Orgazmus nélkül nincs megtermékenyítés.A másik meg az,hogy tapasztalatlan emberek ne okoskodjanak,mert nevetséges.
2011. aug. 17. 21:22
 16/46 anonim ***** válasza:
Ja és hozzátenném,hogy a milliónyi spermiumból is egyetlen egy darab termékenyül meg.
2011. aug. 17. 21:23
 17/46 dtigenerator ***** válasza:
ha elolvastad volna azt a bizonyos részletet az általános biológiakönyvben, rájöhetnél, hogy nem írják, hogy orgazmus nélkül nincs megtermékenyítés. spermium nélkül nincs, az nem kell, hogy te többmillió sejtet belövellj, attól még az előváladékkal ha csak egy bejut, ami feljut egészen a petesejtig, akkor bumm, ott a baba, és nem kell hozzá, hogy elélvezz, tádá, miszter nagyokos. és tapasztalat ide vagy oda, mert te aszerint okoskodsz, ami csak veled történt, közölném, hogy biosszakos vagyok, és álmomból felverve eldarálok minden infót a megtermékenyülésről - többek közt a fentebb említetteket is. Szóval keféld nyugodtan tovább a nődet gumi nélkül, de másokra inkább ne tukmáld rá a baromságaidat.
2011. aug. 17. 21:27
 18/46 anonim ***** válasza:
Ha orgazmus nincs akkor spermium sincs.Az előváladék pedig nagyokosok közvetlen az orgazmus előtt van.
2011. aug. 17. 21:29
 19/46 anonim ***** válasza:
Hát ez röhej, milyen okosnak hiszed magad :DD Nem kell ahhoz millió sperma, hogy egy megtermékenyülhessen belőle! Elég egyetlen egy is, ami az előváladékban is lehet. És még te beszélsz, hogy biológia tankönyvet lapozzunk fel... az egyik barátnőm is ezt csinálta. Nem védekeztek, mert úgyis a végén a szájába megy a "cucc". Ikerterhes lett 16 évesen.
 20/46 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy ezt tanultad.Ideje gyakorlatot szerezni sexuális téren és nem a bemagolt szöveget adagolni.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!