Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az jó megoldás ha kiveszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó megoldás ha kiveszem még mielőtt elmennék?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 20:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem ajánlom.Nekem eseményutáni tablettát kellett bevennem miatta,mert a barátom egy kicsivel később vette ki.Tanulj az én hibámból és ne a sajátodból keljen.Inkább használjatok óvszert,jóval kevesebbe kerül/mint az eseményutáni vagy esetleg az abortusz/ és még a nemi betegségektől is megvéd.
2011. aug. 17. 21:31
 22/46 anonim ***** válasza:
A barátnődék hülyék volta.Mondom mégegyszer majd ha ti így csináljátok és teherbe esik a csaj akkor elmondhatjátok.Az ilyen egyik haveromék is blabla szövegek nem igazán mérvadóak :)A sok idióta még fogamzásgátlók mellett is teherbe esik,mert még azt sem tudja használni.Nem csodálkozom,hogy a felnövekvő nemzedék idiótákból áll.Tapasztalat híján nem kell okoskodni.Én tapasztalatból beszélek.Ti?
2011. aug. 17. 21:32
 23/46 anonim válasza:
mi az talán úgy akarsz elmenni hogy a farkadon van egy csaj? :D :D
2011. aug. 17. 21:33
 24/46 dtigenerator ***** válasza:

1. Előváladék a közösülés során bármikor jöhet, mert síkosítási funkciót tölt be, nem csak az orgazmus előtt jöhet.

2. Azért, mert te így kefélsz, és csodával határod módon még nem népesítetted be egész európát, az nem jelenti, hogy te sz@rtad a biológiát. Beszélj tapasztalatból, de valószínű, hogy nálatok van valami speciális körülmény, mondjuk te vagy meddő, vagy a csaj, vagy ismétlem, baszott nagy mázlid van.

3. Azért nem beszélünk tapasztalatból, mert a józan ész azt diktálja, hogy húzzunk gumit, és tanulunk az olyan ismerőseinktől, akik megszakított közösüléssel estek teherbe. Minek ejtsek teherbe én is valakit, csak hogy felvághassak vele egy névtelen kis senkiházi GYIK-es szájkaratés előtt? Ugyan már. Mi józan és, és megfelelő háttértudás alapján beszélünk. Te meg beszélsz a 11 éved alapján. EGY ember vagy HÉTMILLIÁRDBÓL. Üdv a Földön.

2011. aug. 17. 21:37
 25/46 anonim ***** válasza:
Előváladék nem síkositó hatást tölt be.Nem is olvasom végig már az első mondatod hülyeség volt.Az előváladék célja megtisztítani a hugycsövedet mielőtt a sperma jönne...
2011. aug. 17. 21:38
 26/46 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meddő.Tapasztalatlan nyomorék vagy aki csak hallásból meg szóbeszédből táplálkozik.Ne próbálj okos lenni,mert nem vagy az.
2011. aug. 17. 21:40
 27/46 dtigenerator ***** válasza:
Nekem tökmindegy, én síkosítónak ismertem, lehet, hogy ebben speciel igazad van, attól az még jöhet bármikor, és van benne megtermékenyítésre képes spermiumsejt. Dugni mindenki tud, csak esze nincs hozzá mindenkinek. Élő példa vagy rá.
2011. aug. 17. 21:42
 28/46 anonim ***** válasza:
én nem merném bevállalni, inkább áldozok a védekezésre :/ az előváladéktól is teherbe lehet esni
2011. aug. 17. 21:42
 29/46 dtigenerator ***** válasza:

"Nem vagyok meddő.Tapasztalatlan nyomorék vagy aki csak hallásból meg szóbeszédből táplálkozik.Ne próbálj okos lenni,mert nem vagy az." Jól van te kis szexológus, ha rajtad állna a világban ma már 12milliárd ember élne.

1. Tapasztalt vagyok, csak húzok gumit, ismételten hangoztatnám a józan észt, de úgy látszik neked nincs.

2. Tankönyvekből - szintén hivatkoztál rájuk -, és szakszerű oktatásból beszélek.

3. Nem próbálkozom, hanem okos vagyok. Van ez így.

2011. aug. 17. 21:45
 30/46 anonim ***** válasza:
Zárjuk le a vitát szerintem.Mindenesetre biztos vagyok abban,hogy jópáran akik beszólnak nekem fele annyi tapasztalattal nem rendelkeznek.Elgondolkodtató,hogy egyesek olyan dologban amiben zéró tapasztalatuk van miért próbálnak tényeket közölni...
2011. aug. 17. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!