Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jon a menstruaciom?
Mi lenne, ha a szenvedés helyett csinálnál egy terhességi tesztet?
Egyébként 15-16 évesen baromi "bátor" vagy, ha így védekezel. Vagy inkább egy felelőtlen kis hülye.
Nem mondom, hogy megérdemelnéd, mert ilyet nem kívánnék senkinek. Tény, hogy nem te vagy az egyetlen, aki így védekezik, de ez nem menstség.
Ha így játszadoztok, akkor bizony benne van a pakliban a teherbeesés. Egy év alatt 35% az esély így a babára.
Kicsit elgondolkodhatnál, hogy mégis mit csinálnál, ha kiderülne, hogy terhes vagy. Anyukád örülne, mi?
"nem azert van mert felelotlen vagyok. Kertem a baratomat hogy hasznaljunk ovszert de azt mondtam vigyaz ram! Es oromet akartam szerezni azt akartam hogy neki jo legyen! "
És abba nem gondoltál még bele, hogy a barátod mennyire szerethet téged, ha kockáztat ilyesmit? Ez arról tanúskodik, hogy magasról szarik rád. Nem érdekli, hogy esetleg teherbe esel és abortuszra kell menned. Nem az ő gondja, ő le tud lépni. Neked kell megszülnöd vagy elvetetned, nem az ő gondja.
Legyen már eszed kislány. Igen is felelőtlen voltál. Ha nem akarja óvszerrel, akkor nem kell szexelni.
honnan a francból tudjuk??????
vegyél egy rohadt 400 ft-os tesztet és kiderül, hogy felcsináltak-e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!