Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miert nem jon a menstruaciom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem jon a menstruaciom?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok. Kb egy honapja voltam a baratommal ovszer nelkul azota ket alkalommal ovszerrel. Az utolso alkalom hetediken volt es kilencediken kellett volna megjojjon d mar 5napot kesett. Erzem mar h gorcsol a hasam es feszul a mellem d akk mier nm jon?
2011. aug. 14. 11:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
kerlek kimelj az ilyen valaszoktol!!! Igy is mar tobb mint egy hete stresszes vagyok!!! Mar felek a minden honapban a varakozastol!
2011. aug. 14. 12:48
 12/25 anonim ***** válasza:
kisnyuszi, battyogj le a teszkóba vegyél egy tesztet és tesztelj...a megszakítás meg nem védekezés
2011. aug. 14. 13:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha a szenvedés helyett csinálnál egy terhességi tesztet?

Egyébként 15-16 évesen baromi "bátor" vagy, ha így védekezel. Vagy inkább egy felelőtlen kis hülye.

Nem mondom, hogy megérdemelnéd, mert ilyet nem kívánnék senkinek. Tény, hogy nem te vagy az egyetlen, aki így védekezik, de ez nem menstség.

Ha így játszadoztok, akkor bizony benne van a pakliban a teherbeesés. Egy év alatt 35% az esély így a babára.

Kicsit elgondolkodhatnál, hogy mégis mit csinálnál, ha kiderülne, hogy terhes vagy. Anyukád örülne, mi?

2011. aug. 14. 21:01
 14/25 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam mar nem is egyszer hogy mi lenne ha megis...d ma megyek tesztert es kiderul! D nem azert van mert felelotlen vagyok. Kertem a baratomat hogy hasznaljunk ovszert de azt mondtam vigyaz ram! Es oromet akartam szerezni azt akartam hogy neki jo legyen! D mar akkor is tudtam az elonedvrol szoval tenyleg felelotlen voltam:(
2011. aug. 15. 10:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Es a hasamban a gorcs meg a mellfeszules az nem a menstruacio elojelei?
2011. aug. 15. 10:58
 16/25 anonim ***** válasza:
"Kertem a baratomat hogy hasznaljunk ovszert de azt mondtam vigyaz ram! " ja persze - és a másik 20 macának is ezt mondta, akiktől a nemi úton terjedő fertőzéseket hozta neked
2011. aug. 15. 11:03
 17/25 A kérdező kommentje:
bocsi mondta* elirtam
2011. aug. 15. 11:10
 18/25 anonim ***** válasza:

"nem azert van mert felelotlen vagyok. Kertem a baratomat hogy hasznaljunk ovszert de azt mondtam vigyaz ram! Es oromet akartam szerezni azt akartam hogy neki jo legyen! "

És abba nem gondoltál még bele, hogy a barátod mennyire szerethet téged, ha kockáztat ilyesmit? Ez arról tanúskodik, hogy magasról szarik rád. Nem érdekli, hogy esetleg teherbe esel és abortuszra kell menned. Nem az ő gondja, ő le tud lépni. Neked kell megszülnöd vagy elvetetned, nem az ő gondja.

Legyen már eszed kislány. Igen is felelőtlen voltál. Ha nem akarja óvszerrel, akkor nem kell szexelni.

2011. aug. 15. 11:30
 19/25 A kérdező kommentje:
de arra senki nem valaszol h azok a gorcsok a menstruacio jelei-e?
2011. aug. 15. 13:33
 20/25 anonim ***** válasza:

honnan a francból tudjuk??????

vegyél egy rohadt 400 ft-os tesztet és kiderül, hogy felcsináltak-e vagy sem

2011. aug. 15. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!