Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyámnak, hogy fogamzásgátlot szeretnék szedni? Nem tudja hogy szexuális életet élek és még soha nem beszéltünk erröl.
köszönöm a válaszokat
14:47-esnek üzenem hogy tudnak a barátomrol, másfél éve járunk és fél éve vesztettem el vele.
jah és julius 1jen leszek 17 :P
14.47-es vagyok
ha tudnak a barátodról, és ilyen régóta jártok (másfél év nem kis idő), akkor szerintem pont itt az ideje, hogy beszélj vele. Ezzel is mutathatod, mennyire felnőtt vagy.
én a 17. szülinapom előtti héten álltam oda anyum elé azzal, hogy jövőhéten megyek nőgyógyászhoz, mert rendszertelen a havim (2-3 hónapokat is kimaradt néha :S ), és fogamzásgátlót fogok feliratni. erre kérdezte, hogy lefeküdtünk-e már a barátommal (akivel akkor voltam kicsivel több mint másfél éve együtt) és mondtam, hogy igen. erre csak annyi volt a válasza, hogy remélem tudom, hogy a gyógyszer drága, és ő nem tudja fizetni (tényleg nem férne bele a költségvetésbe...) mondtam,hogy a barátom fizeti meg minden. :) ez volt fél éve és azóta anyuval bármiről tudok beszélni és kicsit engedékenyebb is lett :D
szóval, csak állj oda elé és hajrá ;)
17/l
"Szia! enyém tudja hogy nem vok szűz,de azt nem hogy a mostani barátommal sexuális életet élünk.én azt mondtzam neki hogy kevés pattanást se szeretnék,meg tőle nem zsírosodika haj se nőnek kicsit a mellek is és ezért akarom meg hogy beálljon.simán engedte:)"
Igen. Mert a szülők, főleg az anyukák hülyék, és azt hiszik, hogy a kislányuk (aki már nem is szűz, és barátja is van), csak azért akar fogamzásgátlót szedni, mert ennyi előnye van. Az meg, hogy nem lehet tőle gyereked, az meg szinte már-már csak egy mellékhatás. ;)
De ha neked így könnyebb...
Egyébként a szülőkkel/orvossal (utóbbival mindenképpen) beszélni kell a szexualitásról és a fogamzásgátlásról mert rengeteg tévhit forog közszájon, és ezek hamis mivoltáról egy terhességi teszttel meggyőződni több, mint kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!