Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? Menzesz utáni X napig fogamzásképtelen a női szervezet? FONTOS!
az utolso piros betus unnep utan esetleg...
huzzatok csak szepen GUMIT!
Ez a 10-11 napig elélő sperma nem igaz... az maximum 4-5 nap. De igen, ezt beleszámolva még inkább nem lehetsz biztos a dolgodban.
Mint mondtam, nem ér semmit sem, hogy eddig hogyan jött meg. Elég könnyen befolyásolható a peteérés, így elég egy idegeskedősebb hét és máris megjöhet előbb/később. Én fixen 27-28 napos vagyok, de egyszer 24re jött meg. Ez alapján pedig simán benézhettem volna, hogy mikor van peteérésem, azaz mikor szabad a szex.
A védőnőt el kéne hajtani a francba!
A ciklus vége meg a menszesz vége nem ugyanaz!!! A ciklus vége az az, amikor megjön a menszesz, hiszen mindig menszesz első napjától menszesz első napjáig tart egy ciklus. És bármikor teherbe lehet esni, nincs olyan h X napon 100%, hogy nem lehet teherbe esni, csak kisebb az esély.
Utolsó előtti vagyok:
Nem tudom miért kell leidiótázni, amikor ugyanezt írtam, amit te. Bármikor lehet teherbe esni a ciklus során, hiszen sosem tudod mikor van peteérésed. Nekem is volt már a ciklus 13. és a 28. napján is már. Ugyanígy lehet egy spontán peteérés a menszesz alatt is. Sosem 100%, hogy nem lesz terhes az illető, ha nem védekezik. Még akkor sem ha méri a hőt, hiszen abból is csak utólag látszik a Pé.
Szóval nem értem. Ugyanazt írtad le, amit én, ezek szerint kedves utolsó te is egy jó nagy fax vagy?
Idézlek: " És bármikor teherbe lehet esni, nincs olyan h X napon 100%, hogy nem lehet teherbe esni, csak kisebb az esély. "
NEM lehet BÁRMIKOR teherbe esni. A ciklus során 2-4 nap van, amikor TERMÉKENY a nő. A többi napon nem lehet megtermékenyíteni. Itt igen, egyedül az a kérdés, hogy mikor is van ez a 2-4 nap. De a maradék 22-30 napban (kinek milyen hosszú a ciklusa) NEM lehet megtermékenyíteni a nőt, ugyanis nincs mit :) A spontán peteéréseket meg hagyjuk már. Ugyanaz mint a peteérés, éppen ezért bizonytalan, hogy mikor is következik be a ciklus során. De értse már meg végre mindenki, hogy kizárólag a peteérés napjain képes megtermékenyülni egy petesejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!