Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek az elöválladéktól?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy sok ilyen kérdés van,de én pontositanák...
szóval...mielőtt bedugta a farkáát..azelőtt elment pisilni...és csak páár másodpercig volt benn...jóóval utáána elvezett el....sok az esélye hoyg terhes leszek? bocsi ,hogy ilyen köznyelven irtam:D.. és légyszi normális válaszokat..nem kell oltani se..
2011. júl. 18. 00:15
21/26 anonim válasza:
de ha csak éppen csak h berakta, akkor ne aggódj már..
22/26 anonim válasza:
figyelj, szerintem nem kell aggódnod. Az előváladéktól lehetsz terhes, de kb egymillió az egyhez az esélye. főleg ha pisilt is előtte. én a barátommal rendszeresen így szeretkezem, és eddig még nem volt belőle baj. fontos viszont, hogy azt is nézd, hogy a ciklusod melyik szakaszában volt.
23/26 anonim válasza:
Utolsó
A te dolgod mit csinálsz magaddal, de másnak inkább ne tanácsold ezt a módszert...mert ez nem módszer, csak szerencse.
24/26 anonim válasza:
Azért a szerencsénél kicsit több. Nálunk is bevált ez a módszer éveken keresztül.
25/26 anonim válasza:
Igen 50%-ánál beválik, a másik 50 pedig terhes marad. Ez bizony nekem szerencsének tűnik :)
26/26 anonim válasza:
nem csak 50 %-os, annál kicsit több.. de ha kombinaljuk naptármódszerrel, akkor tovabb csökken az esély..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!