Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek az elöválladéktól?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy sok ilyen kérdés van,de én pontositanák...
szóval...mielőtt bedugta a farkáát..azelőtt elment pisilni...és csak páár másodpercig volt benn...jóóval utáána elvezett el....sok az esélye hoyg terhes leszek? bocsi ,hogy ilyen köznyelven irtam:D.. és légyszi normális válaszokat..nem kell oltani se..
2011. júl. 18. 00:15
1/26 anonim válasza:
igen, előváladéktól is lehetsz.
vegyél tesztet, az a biztos, bár nem valószínű, hogy ez esetben megtörtént a baj. legközelebb gondolkozz, szr dolog az abortusz.
2/26 anonim válasza:
igen ez előváladéktól is lehetsz terhes de csak lehetsz! nem biztos hogy az leszel nincs sok esély rá hogy az előváladékban van sperma
3/26 A kérdező kommentje:
érdemes venni 72órás tablettát?
2011. júl. 18. 00:25
4/26 anonim válasza:
te nagyonhujevagy... de ha ez megnyugtat vegyel..
5/26 anonim válasza:
bar ha mindenki minden ilyen baromsag utan venne 72oras tablettat akkor eleg jo biznic lenne..
6/26 A kérdező kommentje:
akkor ne? most nem kell izélni...úgysem lesz többet ilyen,felelőtlen voltam,bevallom..
2011. júl. 18. 00:34
7/26 A kérdező kommentje:
nem kell kinevetni :D utáána olvastam..és ott azt irták hogy ha kipisilte magáát akkor kisebb az eséélye hogy teherbe ejt...na valami ilyesmi...lehet szarul fogtam fel?
2011. júl. 18. 00:44
8/26 anonim válasza:
előváladék miatt nehogy bevegyél 72 orasat!!
9/26 A kérdező kommentje:
akkor nyugodt maradhatok?:)
2011. júl. 18. 00:52
10/26 anonim válasza:
"Tudom ,hogy sok ilyen kérdés van,de én pontositanák... "
Akkor keresd vissza őket. De hát mit is várjon az ember egy "nákolós" idiótától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!