Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikuska94 kérdése:
Kimaradt szem. - Kimaradhat a menstruáció? (nem élek nemi életet)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve szedek Cypromix fogamzásgátló tablettát (az arcom miatt). Eddig még nem fordult elő velem, hogy elfelejtettem volna bevenni. Viszont ebben a hónapban 2 tabletta is kimaradt. A 2. -at még tudtam pótolni, mivel még 12 órán belül voltam, de a szombati szem kimaradt. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy terhes lehetek-e, mivel még nem élek nemi életet, hanem arra, hogy a kimaradt szem ellenére meg fog-e jönni a szokott időpontban a menzeszem? Sokat olvasgattam a témával kapcsolatban, és valahol olvastam, hogy ezután ki is maradhat a menstruáció. Örülnék, ha valaki, akinek már volt hasonló tapasztalata, válaszolna. Előre is köszönöm!2011. júl. 17. 22:28
1/2 anonim válasza:
Kimaradni 100%, hogy nem fog, de az könnyen lehet, hogy nem a szokott időpontban jön meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 18. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!