Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok már olyat, mikor elkezdtétek szedni a fogamzásgátlót, gyakorlatilag nem menstruáltatok?
Ez az első levél fogamzásgátlóm (Gestomix), két napja kezdtem, mert a menstruáció első napján kellett bevenni az első szemet. Alapvetően a görcseimre kaptam, amik már-már szinte elviselhetetlenek voltak (bár a nőgyógyász azt mondta, hogy valószínűleg csak második alkalomtól fogom érezni a görcsoldó hatást). Eddig mindig 5-6 napig tartott a menzeszem, most viszont két nap után elmúlt, és alig véreztem már második nap. Amíg megvolt, végig furcsa, nagyon erős, szúró fájdalmat éreztem, ami a vérzéssel együtt teljesen elmúlt.
Valaki nyugtasson meg, hogy tapasztalt hasonlót, mikor elkezdett szedni bármilyen fogamzásgátlót, mert a tájékoztatóban nem találtam ilyesmit, és az orvos sem említette. Előre is köszönöm :)
Nálam is ez volt. De másik fogamzásgátlóval!
Utána amikor elérkezett a szünet rendesen megjött :) nyugi
Köszi a válaszokat.
Meg szoktam nézni, hogy volt-e már a kérdés, amit fel akarok tenni, de nem találtam, valószínűleg rosszul kereshettem rá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!