Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még soha nem szedett fogamzásgátlót, miért nem tette?
Légyszi olyanok, akik a KÉRDÉSRE válaszolókat kívánják piszkálni, inkább ne írjanak semmit!
Olyanok válaszát várom, akik aktív nemi életet élnek, nem 10 évesekét és nem fiúkét a poénokkal.. Köszi!
Szia!
Én a harmadik, vagy hanyadik válaszoló vagyok, aki azt kérdezte az elsőtől, hogy a 72órás tabiba, is van hormonkészítmény, és lepontoztak.
Aztán, mikor írt nekem, én elnézést kértem, úgyszintén lepontoztak.
Ez nagyon durva!
Örülök, h sok válasz érkezett :) A lepontozgatás (főleg ész nélkül) nem jó vicc, nem tudom, ki szórakozik vele,de abbahagyhatná!
Én olyanokat hallottam a tablettáról, h minden hatása teljesen egyénfüggő, vonatkozik ez a meddőséget okozó hatásra, a fájdalomcsökkentésre, a pattanásokra, stb. Egyik barátnőmnek pl. ugyanolyan görcsei vannak gyógyszer mellett is.
A guminál (jó használat mellett) csak kb. 2 %-kal biztonságosabb, azt hiszem, 96 vs. 98%. Aki azt írta, h gumi mellett esett teherbe, és azért szedi: tabletta mellett is teherbe lehet esni, neked a gumival peched volt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!