Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül fogamzásgátló mellett?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:48
NEM SZAKAD KI???? :DDD
Mindekinek más a tapasztalata... én szedtem tabit, de abba kellett hagynom (sajnos), és elkezdtük használni a gumit, 1 héten belül 2x szakadt ki, semmirevaló sz*r az egész! plusz kevesebb élvezet, meg végig azon parázol h jajj mikor szakad ki, meg hogy elfogyott, venni kell, stb stb... a tabletta 100x jobb.
nem, és nem kell rögtön támadni, mert én nem akartam beléd kötni, csak leirtam az én véleményemet, mert azt mondtad h nálatok nem szakadt ki 7 év alatt... nálunk meg igen. ENNYI. kinek igy, kinek úgy.
és nem lejártat használunk, tudjuk használni képzeld el, nem vagyok idióta...
Oké,nyugodj meg!Igyál egy pohár vizet,mosd meg az arcod! :)
Furcsáltam,hogy 1 hét alatt 2x...ha ez igaz,így jártál,7 év alatt elég szép számmal használtam óvszert,és én nem találkoztam ilyen balesettel,úgy ahogy a környezetemben élők sem...Az meg,hogy a tabi 100x jobb az a te véleményed...nyilván nem kötelező egyet értenünk...
1 hét alatt 2x...ott valami nagy bénázás lehetett.:DDD
Vagy csak rossz helyre dugtátok? :)
10 év alatt 1x nem volt rá példa,hogy elszakadt volna a gumi.Szerintem ez a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!