Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam egy szemet véletlenül, mit csináljak?
Ez csak egy tanács... te döntöd el, megfogadod-e.
Szóval a tablettákban annyira kevés hatóanyag van (így kevésbé árt a szervezetednek, mint az "őskoriak"), hogy igenis, már egy db "elfelejtése" is boríthatja a szervezetet, a 2 hónap alatt már kialakult védettséget.
DE.
Azt Te is tudod, hogy akkor sincs 100 %-os védettséged, ha percre pontosan szeded a fogalmazásgátlót. Így pedig, hogy ki is hagytál egyet, ez a védettség is határozottan csökkent.
Vélemény: én tuti nem ebben a hónapban próbálnám ki, milyen is gumi nélkül szeretkezni.
Én is adok egy jótanácsot: NE ITTENI VADIDEGENEKRE HALLGASS MÁÁR!!! Az ég szerelmére ha most 5 rosszakaró ide azt írja h vegyél be gyorsan 5 tablettát, mert csak az használ beveszed? Miért féltek ilyen komoly dolgot az orvosotoktól megkérdezni??? Nem fog se lehülyézni, se szitkozódni h minek hívtad, mint az itteni fórumok többségén!
De visszatérve, azt írtad 2 hónapja szeded és gumiztok. Így felesleges tablettát szedni. A gyógyszer az első hónaptól véd tutira (és nem igaz h aki rendszeresen szedi nem 100%, a gyógyszernél is azért van a statisztikába 0,01% esély v mennyi, mert van aki 3-4 szemet hopp kihagy és ő is benne van a statisztikában. Amúgy a tájékoztatóban le van írva h ha kimarad egy szem meik hét az amikor kiegészítő kell. DE ILYEN KÉRDÉSEKKEL KERESSETEK MÁR EGY MEGBÍZHATÓ ORVOST!!!
Harmadik, ha valakinek a hsz-a káros vagy haszontalan, akkor a tiéd az!
"Minek tablettát szedni, ha úgyis "gumiznak"?" Az ilyen kombi a - lehetőségekhez mért - legjobb megoldás. A gumi a fertőzésektől véd, a tabletta meg csökkenti a teherbeesés veszélyét. Mit hadoválsz itt 100 %-os védettségről? Elég egy stresszes időszak, még csak ki sem kell hagyni egy szem tablettát sem, aztán kész a baj. Tuti a cölibátus, az a tuti. Aki él nemi életet, akárhogy csűri-csavarja, "meglepődhet". 100 %-os védettséget még semmi nem biztosít! Az a módszer még nem létezik!!
Szerintem a kérdezőék a lehető legjobban csinálják. Óvszer és tabletta. Meglepően felelős gondolkodásra vall a manapság jellemző tájékozatlansággal szemben.
Te meg hülyeségeket beszélsz.
23:42
Bocsi de te beszélsz hülyeségeket. Szerinted a gumi csak a fertőzésekre jó, a védelemre nem? Lehet te ilyen gazdag vagy de fizetni a foggátlót meg a gumit eleve anyagi csőd :D A leírtak alapján te még nem nagyon kerültél fogamzásgátló szerrel kapcsolatba, mert az alkoholon és a hányáson kívül más nincs rá hatással (és ha valakinek vizsgaidőszaka van akkor nem kell kiegészítenie mellé).
Kedves kérdező már védett vagy, bár csodálkozom, hogy ezt az orvos nem közölte. Az én tablettám szerint ha az első héten felejtettél el bevenni akkor kiegészítés kell, mert csökken a hatás, ha a másodikon akkor elég a pótlás, nem tudom te melyik héten felejtetted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!