Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes maradhattam? Már több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes maradhattam? Már több mint 3 éve használom a Yadine fogamzásgátlót. Véletlenül kihagytam 2 szemet.

Figyelt kérdés
Kihagytam a 15. -dik és a 16. -dik szemet. Szerdán vettem be a 14. -dik szemet, akkor együtt voltam a barátommal. Erre az egészre szombaton jöttem rá, akkor bevettem 2 szem yadinet és egy esemény utáni tablettát.
2010. febr. 27. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha bevettél eseményutánit, akkor elvileg nem lehetsz már terhes.
2010. febr. 27. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Jézusistenem. Ezt nem kellett volna :( A Yadine alapból egy hormontartalmú készítmény, na te most ebből bevettél kettőt, rá egy esemény utánit :(:( HORMONÁLIS FOGAMZÁSGÁTLÁS MELLÉ TILOS ESEMÉNY UTÁNI TABLETTÁT BEVENNI!! Jajj szegénykém, ennek csúnya következményei is lehetnek :(:( Terhes ugyan biztos nem leszel, na de az egészségedet tetted kockára nem kicsit :( Keres fel minél előbb a nőgyógyászodat, hogy miként folytasd a fogamzásgátló szedését. A hormonrendszerünk a legérzékenyebb rendszerünk :( Jajj szegénykém :( Megkérdezhetem a korodat? Csak az egészséged miatt érdekel, én sosem szoktam leszidni senkit, mert úgy gondolom nincs beleszólásom mások életébe. Remélem semmi baj sem lesz :(
2010. febr. 27. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:

terhes maradtál? mert eddig is az voltál? Szerintem nem eshettél teherbe, max jól szétkrtad a hormonháztartásod, hogy tablettára esemény utánit szedtél.

Valószínűleg téged sem az eszedért szeretnek.

2010. febr. 27. 12:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt nem tudtam, h Yadine mellé nem lehet bevenni esemény utánit. Még a gyógyszertárban is megkérdeztem, azt mondták, h bevehetem. Amúgy 21 vagyok, most hétvégén kellene megjönni a menzeszemnek, de akkor ezzel most jól összekevertem mindent, és lehet, h ez miatt nem fog mejönni?
2010. febr. 27. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban azt mondták beveheted?? Eszem megáll. Hormonális fogamzásgátlót nem szabad együtt szedni esemény utánival. Egyenesen tilos. Hívd fel a nőgyógyászodat, hogy most hogy szedd a sima fogamzásgátlódat, mert belekavartál az esemény utánival. Mindenképp hívd fel, ő meg fogja majd neked mondani pontosan, hogy mi a teendő. Ez múlt héten volt, vagy ma vetted be az esemény utánit?
2010. febr. 27. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez múlt héten volt, szóval pont egy hete. Voltam nőgyógyásznál mindjárt hétfőn, ő azt mondta, h szedjem tovább úgy, ahogy eddig szedtem. Azt mondta, h kicsi az esélye annak, h teherbe estem, de én annyira félek, h terhes lettem, azért irtam ide is.
2010. febr. 27. 13:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted, h az egészségemet tettem kockára? valószinűleg összekevertem a hormonjaimat, de az gondolom egy idő után visszaáll. vagy tévedek?
2010. febr. 27. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tévedsz, visszaáll, de az endokrin rendszer iszonyú érzékeny én többek között ezért nem szedek fogamzásgátló tablettát sem. Van rá példa, hogy sokáig szedi az ember, aztán abbahagyja, mert babát szeretne és nem lesz peteérése. Na most ilyenkor olyan gyógyszert kap, amitől lesz peteérése. Szörnyű, nekem ez nem hiányzik. Összevissza fogsz vérezni és egyéb dolgok jöhetnek, de egy idő után valóban visszaáll, de ezekkel a mellékhatásokkal nagyon sokat lehet szívni :( Remélem nem lesz komoly baj, ha látott orvos akkor semmi gond. Terhes biztosan nem leszel :)
2010. febr. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!