Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kicsi a péniszem átmérője, eddig minden óvszer lecsúszott róla. Milyet vegyek, vagy mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 15:10
11/205 anonim válasza:
nekem eddig a masculan 1-es volt a legszűebb
12/205 anonim válasza:
Ennyire vékonyrol még nem is hallottam. megirnád az adataidat? ( Szexboltokban sem találtál megfelelöt?)
13/205 anonim válasza:
hehh, nem fogod, én már csak ilyen vagyok.... nemvagyok úrihölgy, se cicababa, aki nyávog... : D
15/205 anonim válasza:
pff :S jó, megyek akkor. senki se kivi rám. megszoktam már.
16/205 anonim válasza:
paff:D csupán annyit irtam h nemkell hangoztatni h puncid van.:D
17/205 anonim válasza:
Patikában próbáld a legkisebbet kérni.
19/205 anonim válasza:
oks...:D legközelebbis várom a hozzászólásod:D csak kár hogy eltértünk a témától..:S:D
20/205 anonim válasza:
méé? ki vagy te, h várod a hozzászólásom? : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!