Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják ennyire a pharmatexet? Nekem nem volt se büdös, nem csipett, nem volt vele gond.
Mi most nem védekezünk mert babát szeretnénk:)
(első)
Ismered a nőgyógyászok körében elterjedt "pharmatex baba" kifejezést? Nem véletlenül van ez a köztudatban :)
Amúgy nekem meg azt mondta a dokim, hogy kb semmit nem ér a pharmatex, olyan mintha ott se lenne...
én pharmatex-et nem próbáltam még, de ahogy a betegtájékoztatóját olvastam azért nem megbízható, mert baromi körültekintően kell használni... ez volt az első benyomásom, amúgy én sem nagyon bíznám rá magam:) ha nektek bevált, akkor használjátok egészséggel:)
amúgy pesszáriumot nem próbáltátok? spermicid krémmel, vagy akár pharmatex-szel... lehet biztonságosabb lenne, mint a megszakítás meg a naptár módszer... bár ki tudja:)
Érdekes módon "zabi baba" meg "óvszer baba" nincs..ez is mutatja, hogy azok a módszerek mennyivel biztonságosabbak mint a oharmatex. (Pedig óvszer és tabi mellett is előfordulhat teherbeesés).
Olvasgass:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!