Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják ennyire a pharmatexet? Nekem nem volt se büdös, nem csipett, nem volt vele gond.
Szerintem nem annyira biztonságos védekezési forma. Mondjuk amikor én használtam engem nagyon mart, égetett-és a páromnak sem volt kellemes:S
Nekem nem vált be annó...
jah értem:(
Mondjuk én sem fogom már szedni az biztos mert nekem meg nagyon bekavart (5 évig szedtem). Óvszerre meg allergiás vagyok, szval necces a helyzet:S
Hát szerintem akkor végső megoldásnak jó a parmatex, ha bírjátok-csak tartsátok be a helyes használatát!
én sem szedhetek, mert hormonzavarom van.
A stratégiám a következő: elolvastam az összes teherbeesést elősegítő cikket, az összes méhhel, ciklussal és a spermiumokkal kapcsolatos könyvet ami a kezembe akadt.
Végül pont az ellenkezőjét csinálom, mint amit a gyereket akaró anyajelöltek.
Szóval naptár módszer+billings módszer+megszakítás+gumi(amikor termékeny vagyok)
Eddig bevált. De mivel minden nő más, így mindenkinek magához kell igazítania a stratégiáját.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!