Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik, hogy valaki több év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki több év fogamzásgátló szedése után immunissá válik a gyógyszerre? :O

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez egy hatalmas baromság, én is nagyot néztem rajta...De tegnap olvastam valami fórumon, hogy egy nő 4 év pontos tablettaszedés után sajnos beleesett a hibaszázalékba, és terhes lett. Azt mondta neki az orvos, hogy az is előfordulhat, hogy a szervezete hozzászokott az adott tablettához, és már nem reagál rá. Ilyen tényleg van?:O Ha igen, gondolom nem lehet elkerülni, csak akkor veszi észre az ember, ha már baj van...
2011. jún. 27. 16:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, megpróbálok lehiggadni..Szerintem ez csak a kezdeti pánik, kell még egy pár hónap, mire el tudom majd, hinni, hogy tényleg jó, véd, és nincs mitől tartanom.(még csak most kezdtem a 2. hónapot).
2011. jún. 28. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
persze, mindenki azt írja, h pontosan szedte, nyilván könnyebb így a tudata. még aki örül is a gyerekének, az sem vallaná be, h nem pontosan szedte, mert akkor ki kéne mondania maga előtt is, h drága gyerekem, te egy hiba vagy és ha figyeltem volna, nem lennél. könnyebb így élni, mint elismerni, h nem pontosan szedte. halottakról vagy jót vagy semmit, de Albert Györgyi esete a leghíresebb: kva sokszor esett teherbe és ment abortuszra, pedig szedte a bogyót is. Még a médiában is mesélte, h nem érti, h bogyó mellett h lett terhes, az emberek meg csodálkoztak h hűű meg háá terhes lett tabi mellett. Aha, csak arról nem beszélt senki, h depresszióval kezelték, nyelte az antidepresszánst mint más a cukrot, az pedig köztudottan csökkenti a tabi hatását. Szóval nyugi, az esetek nagy százalékában nem szedik pontosan, csak hallgatnak róla, mert ciki lenne elismerni, és nem kell attól tartaniuk, hogy megítélik őket, azt akarják, h úgy nézzenek rájuk h hibaszázalék és nem felelőtlenség!
2011. jún. 29. 00:27
 13/15 anonim ***** válasza:

IstenFerfi válasza:

"Albert Györgyi esete a leghíresebb: kva sokszor esett teherbe és ment abortuszra, pedig szedte a bogyót is. Még a médiában is mesélte, h nem érti, h bogyó mellett h lett terhes, az emberek meg csodálkoztak h hűű meg háá terhes lett tabi mellett. Aha, csak arról nem beszélt senki, h depresszióval kezelték, nyelte az antidepresszánst mint más a cukrot, az pedig köztudottan csökkenti a tabi hatását."

arról ne is beszéljünk h albert györgyi nyugtatók szedése mellett erősen ivott. az egyik is elég lenne ahhoz h elfeledje h mikor szedte be az utolsót nemhogy egyszerre a kettő. ezért is halt meg korán mert keverte a nyugtatót az alkohollal.

2011. jún. 29. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:

OFF:

azért halt meg, mert hirtelen akart leállni, mindenfajta orvosi segítség nélkül. egyik napról a másikra nem ivott meg gyógyszerezett, és úgy megdobta a szívét ez a hirtelen ugrás, h annyi lett neki. :/

2011. jún. 30. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is rendesen szedtem. Három éves a gyerek.

Az a legbiztonságosabb (miután nincs 100%os) ha két módszert ötvözünk.

Pl: gyógyszer, plusz naptármódszer. Veszélyes napokon megszakítás vagy gumi.

2013. máj. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!