Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel kezdjem? Bővebben lent.
Tablettát szeretnék felíratni a dokimmal, de egy ideje folyásom van. Nem sok, csak egy kicsit idegesítő, hogy tisztaságit kell használom, amit eddig nem kellett. Jól tudom, hogy minden nőnek van folyása, de ez ami nekem van több a kelleténél, főleg, hogy tisztaságit kell használnom már.
A dokimnak mindenképp mondjam a folyást, vagy anélkül is felírja majd a megfelelő vizsgálatok után?
Normális válaszokat kérnék!
Tabletta alatt fogamzásgátlót értesz?
Igen, mindenképp beszélj neki a problémádról, mert akár az is lehet, hogy valamilyen fertőzésed van, és arra semmit nem használ a fogamzásgátló.
Igen, a fogamzásgátló tablettára gondoltam.
Amúgy nem azért akarom szedni, a folyás miatt, hanem a párommal összeköltözünk, így több lehetőségünk lesz szexelni, mit, hogy annyi óvszert megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!