Első alkalomnál melyikkel kezdjem? Szóljak anyának?
1 éve annak, hogy először 'megjött', és elég béna vagyok a betéttel. szinte mindig átázok... most kiszeretném próbálni a tampont, de nem tudom, ilyenkor a minivel vagy a normállal érdemes próbálkoznom? anyával jó a viszonyom, neki elmondjam? mert szerintem nem engedné, ezért egyedül venném meg. vagy utólag szóljak neki? mit tanácsoltok? ti hogy csináltátok?
14l
Persze, hogy szólj anyudnak, főleg hogy jó a viszonyotok :)
Nem hiszem, hogy leharapja a fejedet.
És szerintem is a minivel kezd.
(Én betétet használok)
Persze hogy Allways-t használok! :)
ez természetes, van itthon minden fajta... az éjszakai az még jó is. :) csak valahogy kényelmesebb lenne szerintem suliban is a tampon, és azért gondoltam, hogy mivel most fog megjönni, kicsit 'gyakorlok' hogy suli kezdésnél ne legyen gond. :)
de köszönöm a válaszokat!! :))
Én anno szóltam anyukámnak, egített.
Nemrég szólt a lányom, segítettem Neki :)
Mini ob a legjobb. De ha már belejössz, olcsóbbat is vehettek, próbálgasd ki majd, melyik válik be.
Szólj anyukádnak.
már miért ne engedné meg?
én 12 évesen is tamponnal kezdtem,először minivel,mostmár közepes is befér :D
te is kezdj a minivel és idővel kitágulsz és befog férni a közepes is.
és a betétről annyit hogy szerintem azért ázol át folyton mert oldalt kifolyik.épp ezért használom énis a tampont mert azon nem tud se oldalt,se sehol kifolyni.
13L
igen, a betét elcsúszik vagy nem tudom.. nem nekem való. :)
de még nem állt be a menzeszem rendesen, úgy hogy lehet hogy hónapokig majd meg se az után, ami most megjön.. majd suli időben szólok anyunak, mert megbízok benne :)
és köszönöm a válaszokat!
amúgy egyik válaszolónak még annyit, hogy a naturelláról nekem anyukám mesélte, hogy a tisztasági betétjüket sem tiszta anyagokból állítják össze.. de kinek mi jön be. :)
köszönöm neked is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!