Első alkalomnál melyikkel kezdjem? Szóljak anyának?
1 éve annak, hogy először 'megjött', és elég béna vagyok a betéttel. szinte mindig átázok... most kiszeretném próbálni a tampont, de nem tudom, ilyenkor a minivel vagy a normállal érdemes próbálkoznom? anyával jó a viszonyom, neki elmondjam? mert szerintem nem engedné, ezért egyedül venném meg. vagy utólag szóljak neki? mit tanácsoltok? ti hogy csináltátok?
14l
Én anno, azt hiszem 14 éves voltam, egyedül voltam itthon nyáron és pont meg volt. Gondoltam ki kéne próbálni a tampont. Nálunk szinte mindenféle volt, ob mini, light days, normal, super és super plus is, meg naturella is. Gondoltam egy ob minivel kipróbálom. Nem sikerül, következő hónapban, szintén amikor éppen egyedül voltam otthon, újra kipróbáltam, és sikerült felhelyeznem. Kb. 1 hónapra rá, mondta anyukám, hogy ha gondolom kipróbálhatnám a tampont, középsuliba talán már kényelmes a tampont. Kicsit elpirultam és mondtam anyumnak, hogy már egy hónapja kipróbáltam. Anyum csak mosolygott :)
Azóta szoktam tampont is használni, ha elmegyek valahova, akkor tampont, itthon általában always betétet.
De pl. ha csak nagynénémhez szaladok át valami miatt akkor marad a betét, most azért az 3 perc sétáért nem teszek be tampont.
Először mindenképpen minivel kezdd, azzal a legkönnyebb talán. Mivel jó a viszonyod, szerintem nyugodtan beszélj anyukáddal, mondd el, hogy szeretnéd kipróbálni a tampont. Kérj tőle tanácsot, biztosan segíteni fog, hisz nem akar neked rosszat! :)
16/L
utolsó, nagyon szépen köszönöm! :)
szólni fogok neki mindenképpen, és egyetértek azzal, hogy itthon betét, máshol tampon :) pont ezért szeretném kipróbálni.. köszi mindenkinek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!