Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátlód ajánlanád leginkább?
24/L
Tapasztalatokat is írhattok.
Jangee. Ezt szedem már lassan egy éve. Kezdetben voltak mellékhatások, de az mindegyiknél van, de nagyon enyhék, és hamar elmúltak.
Régebben a novynette-t szedtem, de ezt manapság nem ajánlják. Ennél kezdetben semmilyen mellékhatás nem volt, mikor már egy éve szedtem akkor jöttek elő (ezek sem voltak súlyosak)
Ami még jó, az a Rigevidon állítólag, anyukám javasolta, neki ez vált be.
De szerintem a nőgyógyász is a Jangee-t fogja javasolni, amúgy meg az első vizsgálat során kideríti, hogy melyik való neked.
Qlaira. Több, mint egy éve szedem. Egyetlen mellékhatása a fejfájás volt az 1. hónapban, kb 5x kellett bevennem rá gyógyszert. Picit nőttek a melleim. Az étvágyam nem változott, kicsit fogytam (nagyon sokat edzek, sportolok).
A ciklusom rendszeres, szinte órára pontosan jön meg mindig. Nagyon kis mennyiségű, és 3 napig tart.
Mit mondjak még? Imádom :).
A doki azt mondta, hogy ez egy eléggé új tabletta, próbáltak olyat kifejleszteni, ami a lehető legközelebb áll a szervezeted által termelt hormonokhoz. Állítólag ez a legjobb, ami van mostanában :)
A válaszolók nagy része, hacsak nem nőgyógyászok vagy orvosok, semmit se ajánlgassanak. Mindenkire máshogy hatnak.
A 15 éves válaszadónak üzenném, hogy 4 hónap alatt még éppenhogy megszokta a szervezeted a tablettát, simán lehet gond ez után is. Nameg persze 15 évesen tablettát szedni nem épp a legegészségesebb dolog.
A legjobb ha elmész a nődokidhoz és teljesen kivizsgáltatod magad, mert így elkerülheted a későbbi vérzést, libidócsökkenést, gombásodást, hízást, csak hogy a "legkellemesebbeket" említsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!