Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szeretkeztünk a barátnömmel, gumi nélkül és elmentem benne, fogamzásgátlod szed, és nem vártuk meg az 1 honapot, elsö levél utolso szemét ma veszi be. Kell most akkor félnünk?
Figyelt kérdés
gyogyszer meg lindinette 20 és a mensi 5. napján kezdte...2008. jún. 1. 12:04
1/7 anonim válasza:
Készülj fel a fikázásra, hogy milyen felelőtlenek vagytok, satöbbi... Meg fogod kapni, bár nem tőlem, velem is volt már ilyen ugyanis...
Olvassátok el a fogamzásgátló papírján, hogy hogy hat a gyógyszer, ha a mensi végén kezdte szedni. (A legtöbb gyógyszer "azonnal" hat ha az első napon kezdik, de gyógyszerfüggően később ha csak a 3. ill. utolsó napon) Én drukkolok nektek hogy ne legyen baj, és szerintem ha rendesen szedte nem is lesz, de félni ilyenkor lehet, persze csak neked, őt inkább nyugtasd meg, mert ha ideges, attól fog neki késni, és állni fog a bál. Ha probléma merül fel, a teszttel is vigyázzatok, olyat vegyetek amit hormonkezelés nem befolyásol.
2/7 anonim válasza:
vegyetek esemény utáni tabit. még van 1 napotok rá. az a legbiztosabb
3/7 anonim válasza:
pff... remélem a gyereketek nemlesz ilyen fogyatékos:D
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell félnetek, hiszen már majdnem befejezte az 1.havi adagot. Ez a fogamzásgátló úgy tudom, már 1hét után véd, nem? Nincs ok az aggodalomra, borzasztó kicsi esélye a teherbeesésnek így, szóval nyugi, de egy hét múlva úgyis kiderül. A dokik is csak a biztonság kedvéért javasolják az 1.hónapban a kiegészítő fogamzásgátlást, szóval no para! :)
5/7 anonim válasza:
Semmi okod nincs félni. De azt pl nem értem h mért kell ilyet kérdezni, mikor ottvan a gyógyszer betegtájékoztatója.... Azon meg világosan rajta van h 7 napig kell kiegészítő fogamzásgátlás, utána mér véd.
6/7 anonim válasza:
És nem értem azt, aki ezt felelőtlenségnek mondja... Fölösleges hónapokat várni, mikor csak 7 nap kell.
7/7 A kérdező kommentje:
pont ezaz hogy én akárhogy olvastam a lindynette tályékoztatoját nincs benne..vagy nemtom
2008. jún. 2. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!